Зодиите, за които есента ще е вълшебна

Зодиите, за които есента ще е вълшебна

Снимка: Pixabay

 Един от най-красивите и мистични сезони вече официално е тук – есента. Дните стават по-къси и хладни, но природата е много красива и златистите листа навън ни карат да се чувстваме като в приказка. Време е за повече уют, топлина, но и за вълнения с приятели и романтика. Ето кои зодии ще усетят магията на есента, според „Yahoo!Life“.

Стрелец

Есента ще им се струва много лека и приятна. Чакат ги много сладки и мили моменти. Венера ще е в техния знак от 7-и октомври до 4-и ноември. Така планетата на любовта, парите и красотата ще им донесе късмет – много романтични изненади и финансова стабилност. Меркурий е в Стрелец от 24-и ноември до 12-и декември, което помага на тези зодии да изразяват мнението си ясно и спокойно. Марс в техния знак през декември ще ги накара да бъдат по-страстни, а след това идва техният сезон, когато те ще са в свои води и ще се наслаждават на контрола, който имат.

Близнаци

Красива есен чака и Близнаците. Венера в Стрелец от 7-и октомври до 4-и ноември ще им повлияе силно. Тези зодии често са дистанцирани и вятърничави, но тогава ще станат по-страстни и ще се отдадат на горещите емоции и любовта. Меркурий в Стрелец от 24-и ноември до 12-и декември ще им помогне да защитават себе си, принципите и вижданията си. В края на есента, на 13-и декември, Марс влиза в Стрелец, което ще накара Близнаците да се чувстват по-силни, могъщи и на добро ниво. Енергията на есента ги мотивира и те трябва да използват това. Нека обичат себе си и да действат.

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)