Зодиите, които трудно признават чувствата си

Зодиите, които трудно признават чувствата си

Снимка: Pexels

 Тези зодии трудно говорят за това, което изпитват, внимателни и потайни са, гледат да не показват емоциите си и затова трудно признават любовта си към някого. Странно им е да изразят това, което чувстват, а понякога се срамуват. Ето кои са, според „Pink Villa“.

Скорпион

Скорпионите са много емоционални и чувствителни, но не са никак експресивни. Те таят всичко в себе си, рядко споделят и едва ли знаете какво чувстват и какво става в живота им. Трудно им е да пресъздадат емоциите с думи, затова често изглеждат студени и безсърдечни, но е точно обратното. Понякога очакват човекът, в когото са влюбени, сам да знае какво изпитват те, без те да му признават – чрез жестовете, които правят.

Стрелец

Не са сред хората, които много обичат да изразяват любовта си и да ласкаят половинката. Това им се струва леко лигаво и не им е комфортно да показват, че са привързани към някого, дори да го обичат дълбоко. Чувстват се засрамени, разтревожени, когато трябва да са романтични и да описват чувствата си. Трудно им е да бъдат експресивни във връзките.

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)