Зодии и пари – по какво да познаете, че ще забогатеете?

Законът за привличането не е някаква измислена практика, а е реален вселенски закон. Експертите, които се занимават с неговата същност, са убедени, че положителните мисли наистина ни носят позитивни проявления, както и обратното – негативните нагласи ни водят към отрицателни последствия. Силата на мисълта е най-важният инструмент, когато говорим за Закона за привличането.

Тези от нас, които следват този закон, вярват в нашата вродена способност да привличаме в живота си всичко, върху което се фокусираме. Ако това ви звучи непрактично, помислете, че носители на Нобелова награда, престижни учени от институции от световна класа и други са постигнали консенсус относно Вселената, а именно, че тя е материална реалност в комбинация с нематериални (духовни) закони и принципи на природата.

Така че, ако законите на Вселената са неразривно свързани със съзнанието ни, то принципите, които управляват Закона за привличането, са фактически. Ние привличаме енергията около нас, както положителната, така и отрицателната.

Красивото в тази истина е, че можем да създадем живот на изобилие. Думата „изобилие“ означава различни неща за различните хора. За мнозина финансовата сигурност е един от аспектите на живота в изобилие.

В тази статия представяме 8 признака, някои от които странни, че парите ще се насочат към вас в бъдеще и Вселената ви дава знаци за това.

А ето и повече за тези предзнаменования:

1. Касичката ви е пълна

Фъншуй – което буквално се превежда като „вятър и вода“ – е древно китайско изкуство за поставяне и създаване на хармонична среда, която привлича и засилва потока на чи (жизнена сила или духовна енергия). Според фъншуй съхраняването/събирането на монети (например от ресто) в буркан или в касичка, сложена на видимо място във вашия дом, може да ви донесе финансово изобилие в бъдеще.

Зодиите, които съдят партньора си въз основа на миналите му връзки

Зодиите, които водят луксозен живот за пред социалните медии

Зодиите, които се отдават на кариерата след любовно разочарование

2. Птиците ви „бомбардират“

Птиците са повече създания на небето и често се облекчават докато си летят. В редки случаи някои птици се изхождат върху главата или гърба на някой нищо неподозиращ човек. По-често това се случва, когато човек се намира в парк или седи на пейка под дърво. Въпреки че ако това ви се случи на път за работа, по-скоро ще се ядосате, приемете обаче, че това може да е предзнаменование, че ви очакват хубави неща в бъдеще. Така че, ако птичка ви се изходи върху косата, запомнете факта – късметлия сте!

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)