Зрител за Теди във ФЕРМАТА: На Ферхундора пак ѝ се спука водопровода, сякаш е с мека връзка към ВиК

Противно на очакванията, че Пламен е сътворил огромен гаф в седмия сезон на Фермата: Време за пробуждане, зрителите изригнаха вкупом срещу поведението на Теодора, която твърдо влезе в ролята на жертва и проля поредната порция сълзи, изисквайки от ябланския младеж извинение на всеослушание, а не край обора в тъмното, както се случи в действителност.

ФЕРМАТА: Пламен се извинява, а Теди каканиже: Нещо ми липсва…

Публиката на предаването не спира неистово да коментира в социалната мрежа поведението на участниците. В огромната си част настроенията са срещу Теодора, видя ЗАРАТА, и в защита на Пламен, който според повечето не е направил кой знае какво, изпращайки с бележчица леко любовно послание на омъжената Теодора.

ФЕРМАТА: Защо Теодора се държа като виновна?

Публикуваме без редакторска намеса няколко мнения от фейсбук страницата на Фермата:

Ферхундора пак и се спука водопровода. Имам чувството че е с мека връзка към водното.Това Ниагара, пасти да яде. Подгизна фермата барабар с фермерите. Сълзите, от джоба си ги вади.

Може ли да не ни занимавате повече с Теодора, драмите й и инфантилната шега на Пламен. Разбирам на бележката да пишеше “събличай се и ме чакай в сламата, в обора” да се мята, да реве и да се държи като Пламен да й е “развалил” семейството . Обаче малко се получава “крадецът вика дръжте крадеца”. Не мога да разбера съпругът й толкова ли й няма доверие, болезнено ревнив ли е или и друг път е скъсявала така дистанцията, че да се стига до подобна ситуация с друг кавалер, че сега така да се напрегне. Реакцията й е тъпа и пресилена, можеше да реагира по-адекватно, а това да държи сметка защо Пламен не й се извини публично, за да си навири носа пред останалите, направо удари дъното.
Живка ще излезе права, че коренът на всяка драма и по-голям скандал е Теодора .
Не оправдавам Пламен, че не е научил правилата на предаването за да се съобразява с тях, но в крайна сметка той е сингъл и не е написал нещо втрещително, нито я е издебнал да я целува, както направи друг участник в предаването, което за мен в доста по-недопустимо, но бе разрешено като ситуация интелигентно и без драми, сълзи и сополи.

1. Много ми е любопитно, Любо като е такъв моралист защо нямаше нищо против случващото се между Цвети и Виктор, при положение, че Виктор е сгоден. Второ много ми е интересно, другата моралистка Теодора, като толкова и е неудобно защо е приела писмото и го пази? Ако го беше хвърлила в печката или беше поискала обяснение от Пламен всичко щеше да е Ок! Но неее трябва отново да разпали огън, и да и се извиняват публично, че някой и е дал нещо, което тя е приела и скрила. Така по повод опазването на Коцето, елементарно….. Любо иска да си го заведе до финала като агънце за заколение, а за не мъжкото, скопено,лишено от достойнство поведение на Костадин съм в потрес! Как може 40 год мъж да моли закрила друг мъж… направо…..низост!

И ,,невинната девица“ Теодора защо не си стоя при семейството си а дойде тук да се сополяви само и да се хвърля на врата на всеки мъж. Толкова ли скромна се пише,но държанието и я издава.

Пламен верно е топ на топа, запази честта си, въпреки гафа. Намери начин да се извини и на оная нетърпелива патка, на която не знам защо и е нужно публично извинение…

Не е ли странно, че само Пламен беше обвинен в нарушение на правилата! Теодора също е в нарушение, защото беше скрила бележката! Защо не беше акцентирано върху това и защо не ѝ се потърси обяснение? Критериите за това, кое е морално и кое не е, доста избирателно се прилагат към различните участници!


image0 (9K)