Иван Лечев заряза таратайките, подкара луксозен джип

Иван Лечев отново пътува комфортно по улиците и магистралите. В последните няколко години китаристът на „ФСБ” се придвижваше със стар и раздрънкан джип „Мерцедес”, а сега юрка луксозен роувър „Лексус”. Возило като неговото струва над 100 хил. лева, ако е чисто ново, но и втора ръка се търгува за бая пари – над 25 бона.

Съдейки по регистрационните табели, сегашния си луксозен автомобил менторът на талантите от „Гласът на България” е придобил в края на 2019-а. Всъдехода си е закупил от Плевен. Високопроходимата кола разполага с вевъзможни екстри, а купето й е достатъчно широко, за да може Лечев да товари вътре китарите и музикалните си уредби.

До 2017-а дългокосият китарист управляваше „Ленд Роувър”, към който така се беше привързал, че не искаше да го сменя за нищо на света. Този негов джип обаче беше толкова овехтял, че се запали по време на движение и Иван по чудо се спаси от сакатлък. „Пожарът започна от въздушния филтър… Пътувахме си и си говорехме много приятно, когато ненадейно се промени звукът на двигателя. Дадох си сметка, че става нещо, и веднага спрях. Изведнъж огромен облак дим се изви. А когато отворих предния капак, дори имаше пламъци. Какво беше това нещо, не знам… Остана си една мистерия и за мен”, разказвал е пред „Уикенд” най-огненото премеждие в живота си виртуозът на струнните инструменти.

Онзи ден папараците на „Уикенд“ са засекли 63-годишният Лечев и новия му „Лексус” пред столичен хотел. Там звездата на „ФСБ” качил в колата си мъж на средна възраст, а после дал газ към Витоша. Роувърът спря чак в Драгалевци, а Иван и компаньонът му слезли от колата в отлично настроение и се запътили пеш към уютен местен ресторант.


image0 (9K)