Иван Хамбарджийски, пуснал скандалния клип от Симитли: Не съжалявам, поведението на Методи Бачев беше позор

Аз като репортер на 19 август бях на курбана на с. Черниче. Този клип бе качен в социалната мрежа от мой приятел, той беше там един ден, след това го свалихме и сега аз го притежавам. Това заяви Иван Хамбарджийски, който пусна скандалния клип с обиди към премиера Бойко Борисов от бизнесмена Методи Бачев.„Наложи се да го публикуваме този клип защото близо 10-11 дни органите на реда не взеха никакви мерки. Смятах, че г-н Бачев ще излезе да се извини. Той обижда кмета на Симитли и премиера на републиката. Какъв пример дава?”, попита още той.

„Няма лошо, че танцува. Става въпрос, че пред хиляди души казва нецензурни думи, там имаше деца.”, възмущава се още Хамбарджийски. „Искам да кажа за Методи Бачев, това е човек, който дава на много хора работа. Не мога да го обвиняваме, че не е общественик, но неговото поведение. Не разбирам защо той за пореден път злепоставя кмета на община Симитли.”, каза още той.

Относно твърденията, че е рекетирал Бачев, репортерът каза: Това е много жалко, аз бях викан в полицията. Близо 6 часа бях разпитван. Неговото поведение беше позор, не съжалявам, че пуснах клипа”, каза още той.


image0 (9K)