Любопитно

Изящната Мария Силвестър се превърна в дебеличка леля

Водещата на „Бригада нов дом“ Мария Силвестър наскоро втрещи почитателите си в ефира на Би Ти Ви с подпухнало лице, двойна брадичка и доста сочни форми.

                                                     Днес Мария е просто неузнаваема

От стройната фигура на някогашната манекенка не е останал и помен. Тя е качила най-малко 15 килограма, най-вече в областта на корема. Това провокира и доста съмнения дали Мария не е бременна от младото си гадже, въпреки, че скоро ще стане на 43 години.

За да спре спекулациите и многобройните версии за надебеляването си, Силвестър публикува няколко сторита в Инстаграм, в които обяснява, че всъщност страда от сериозен здравословен проблем. Без да е променила начина си на живот и храненето си, водещата изведнъж започнала да трупа килограми.

Затова потърсила един от най-добрите ендокринолози – д-р Райна Стоянова, и след направените хормонални изследвания се оказало, че Мария страда от инсулинова резистенстност. Това е патологично състояние, при което клетките не реагират нормално на хормона инсулин. Ако не се лекува, това състояние лесно преминава в диабет.

Мария първоначално се шокирала от проблема и се притеснила да не развие диабет. Затова започнала да изпълнява препоръките на ендокриноложката, пише „Галерия“.

Водещата спазва строга нисковъглехидратна диета, защото организмът й не може да преработва въглехидратите и те се трупат в областта на корема. Не хапва и нищо сладко, тестено и е забравила изцяло за захарта и бялото брашно. Залага на рибата и зеленчуците. Най-големият й проблем е, че вече трябва да пие кафето си горчиво, а тя го предпочита със захар.

Препоръчали й да тренира и поне 3 пъти седмично. Тренировките преди време й помогнали да преодолее раздялата с мъжа си Силвестър Силвестров. „Спортът ми спаси живота в онзи момент. Така канализирах енергията си в правилната посока.“, споделя тя.

От година тя се радва на любовта на по-млад мъж, когото обаче пази в пълна тайна. В края на миналата година двамата си подариха романтична екскурзия до Париж. Двамата позираха усмихнати до Айфеловата кула и Лувъра. Тя обаче е категорична, че не ще и да чува за нова сватба след драматичния развод със Силвестър.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Любовният ви хороскоп за май

Не бива да бързаме...

18 минути ago

Хартиените бюлетини на изборите за НС и ЕП ще са с различни цветове

23 партии и 11 коалиции ще се борят за гласа на избирателите...

34 минути ago

Контрера: Археологическите разкопки около „Св. Неделя“ са зарити

Какво се случва с археологическия обект?...

един час ago

Главчев няма да взима заплата като външен министър, само като премиер

Като служебен министър-председател той получава 11 000 лева...

един час ago

Часовникът на най-богатия пътник на “ Титаник“ е продаден за 900 000 паунда

Първоначално очакваната цена е била 150 хиляди паунда...

2 часа ago

Koe e фитнес предизвикателствотото, което подлуди света?

Какво представлява и дали е подходящо за следване...

2 часа ago
image0 (9K)