Футбол

Избухна секс скандал около английската звезда Уейн Рууни

Бившият капитан на английския национален отбор Уейн Рууни тъкмо възстанови брака си след обвинения в похождения и пак името му беше замесено в подобен скандал. Бившата участничка в английския ВИП-Брадър Хелън Ууд обяви, че е спала с нападателя преди години, във времена, в които половинката му Колийн е била бременна.

Тя дори разкрива още по-пикантни подробности, че като цяло играчите на Манчестър Юнайтед са ѝ били клиенти, както и на нейни приятелки. А една от звездите, чието име не назовава, обичал да участва в тройки с импресариото си, като двамата се целували, пошляпвали и действали със садо-мазохистични прийоми. Въпросният футболист бил женен, с дете и само е ясно, че бил чужденец.

Колкото до Рууни, тя твърди, че не е била единственото момиче, с което изневерявал на жена си, а дори имал и връзка с медицинска сестра. Хелън Ууд разкри и пикантни подробности от изпълненията на Рууни по онова време. Всички те ще излязат в автобиографията ѝ, която ще бъде публикувана другата седмица.

„Рууни правеше секс с много момичета, които ми бяха приятелки. Една от тях беше Джени Томпсън, а с друга имаше почти извънбрачна връзка. Една от фантазиите му беше няколко от момичетата да се обличаме като чистачки и сякаш ходим да чистим къщите на съотборниците му.“

„Когато приключвахме със секса, той беше изключително мълчалив. Докато си слагах обратно бельото, го питах дали е ОК да се обличам пред него, той отговаряше сухо с едно „Да“, млъкваше за кратко и после изстрелваше: „Защо направих това?“ и дори ми призна, че жена му е бременна.“

„След това ми каза, че категорично никой не трябва да разбира за нашите отношения. Аз самата му казах, че имам син и не мога да му съсипя живота с признанията си за това. Но изглежда, че вината не го глождеше дълго, защото седмица по-късно пак бяхме заедно и вършехме извращения“, заяви Хелън Ууд.

 

Източник – Гонг

Стефан Стефанов

Share
Published by
Стефан Стефанов

Recent Posts

За Великден: МВР залови 38 пияни и 12 дрогирани шофьори

Проверени са 11 054 моторни превозни средства...

21 минути ago

7 употреби на портокаловите кори

За прогонване на насекоми от дома...

42 минути ago

Христос Воскресе! Какво ни пожелаха политиците?

Въпреки раздорите те показаха единност...

един час ago

Слънчево за Гергьовден, градусите достигат до 26°

Следобед на отделни места в Западна България ще превали...

2 часа ago

Полицията в Пазарджик с проблем: Къде да съхранява отнетите коли

Скоро капацитетът на служебните полицейски паркинги в областта ще се изчерпа...

2 часа ago

Къде живеят най-много милиардери?

Бернар Арно и Илън Мъск са начело в различните класации...

3 часа ago
image0 (9K)