Известен бизнесмен е баща на близнаците на Ева Веселинова?

Ева Веселинова чака близнаци. Благата вест бе изстреляна в публичното пространство лично от бившата господарка на ефира, която в сряда следобед публикува в социалните мрежи снимки, от които недвусмислено личи, че скоро ще ражда. Сега всички се питат кой е бащата на бебетата.

2020-а май ще се окаже не чак толкова лоша година за Ева Веселинова, колкото доскоро всички мислеха. През септември блондинката от Сливен изгуби работата си в шоуто на Нова тв „На кафе”. Но пък вече се е радвала на две бебета, които растат в нея. Тя обаче се погрижи да запази в тайна щастливата новина чак до декември. И да я сподели в характерния си, приятно самохвален стил: „Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам „златната среда”. Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце”, даде израз на чувствата си бившата панелистка на Гала.

Прави впечатление, че именно Гала е първата, която й честити в Инстаграм. Тя се изля с топли думи като към първа приятелка. „Евчеее, прекрасна новина! Честито! Бог да те пази! Благословени да сте”, на което Веселинова отговори: „Благодаря ти, Гала! Дай Боже! Само да сме здрави!”. Следващата в списъка на честитящите бе бившата жена на Иван Христов от „Фермата” – Вихра Петрова. Както е известно, тя е астролог и познава езика на звездите, така че обърна нещата към Меркурий: „Честито Евче, каква прекрасна новина. Знаех си, че Меркурий в Стрелец ще носи само такива. Желая ти от сърце лека бременност и раждане. И здрави бебенца”, написа тя.

Сега обаче става още по-любопитно кой е щастливият бъдещ татко на двете бебета на Веселинова. Блондинката от Сливен упорито отказва да разкрие неговото име, сочейки като аргумент клишето, че „щастието обича тишината”. Преди време тя го описа накратко като едва ли не съвсем обикновен младеж.

„Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и „тайнствен благодетел”, не е и „нов любовник, с когото разпусках по гръцките острови това лято”, както пише навсякъде. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ, който жълтите медии толкова дълго време ми градят. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа – не ми пука! Ние сме си щастливи и сме добре, въпреки всички измислици, които се сипят по мой адрес. И не съм го крила никога! Най-близките ни приятели винаги са знаели, а в един нормален човешки живот тази споделеност е напълно достатъчна”, коментира Ева през септември и подчерта, че „вече две години вървим ръка за ръка”. Хората със средно добра памет, които следят светските хроники, вероятно помнят, че точно две години преди тази публикация Ева бе забелязана на морето в опасна близост с бизнесмена Димитър Тодоранов. Може би става въпрос за случайно съвпадение на факти, а може би не.

Най-вероятно хубавата водеща е забременяла през лятото, по време на дългата си ваканция в Гърция. Докато се готви за предстоящото майчинство, тя прави и планове за завръщане на екран. „Уикенд” вече писа, че има сериозни шансове да се появи в ефира на Би Ти Ви. Вероятно ще се опита да съчетае грижата за бебетата с олекотен режим на работа.

 


image0 (9K)