Любопитно

Изхвърленият от Нова Милен Цветков превзема БНТ?

Новата година май ще донесе нова работа на Милен Цветков. Като нищо журналистът да стане част от екипа на БНТ и още от идния януари да се върне на екран. Преди дни тв водещият е бил засечен да влиза неколкократно в сградата на телевизията майка, а хора от персонала на „Сан Стефано“ 29 допускат, че той вероятно е в процес на водене на преговори с ръководството.

Милен се носел мълчаливо по коридорите и дори най-любопитните клюкари в БНТ не успели да отгатнат със сигурност целта на честите му посещения там. В същото време обаче телевизията загуби доста от знаковите си имена, но и нае много нови попълнения. В рамките на няколко месеца договорите си с БНТ прекратиха говорителката Радина Червенова и разследващата журналистка Валя Ахчиева. В колектива на медията пък неочаквано се вляха нови имена като ветеранката от прогнозата на времето Христина Балинска, която изненадващо напусна Би Ти Ви след скандал с по-младите си колежки и отиде в Националната телевизия. Като нищо Милен да е следващата изненада за зрителите на БНТ през новата 2020 година, пише „Ретро“.

Припомняме, че Цветков е безработен от повече от година и половина, след като предаването му бе свалено от ефира на Нова тв. Хапливият журналист успя да се закрепи финансово покрай местните избори, когато снимаше интернет предаване с кандидата за кметския пост в София на „Демократична България“ – арх. Борислав Игнатов. Спестяванията му обаче били пред привършване и вече едва ли щял да отклонява с лека ръка апетитните оферти за работа.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Костов уклончив ще подаде ли оставка или не

Той остава треньор на "Левски" "още 4-5 дни"...

41 минути ago

Петков за казуса „Корал“: Това е провокация, не ви ли е срам, честно…

Лидерът на ПП не може да повярва, че вече трети ден това е новина...

45 минути ago

Акула се появи на плажа в Бургас

Черноморските акули обаче са безобидни...

59 минути ago
image0 (9K)