Изящната Деси Добрева яде като за двама

Деси Добрева е тънка като вейка, но това не означава, че страда от липса на апетит. Певицата хапва редовно и по много, а онзи ден се нахранила обилно и пред обективите на папараците на „Уикенд“. Варненката омела пълен догоре плик с вкусотии в колата си, явно я е гонел вълчи глад.

Бившата вокалистка на Слави си купила ядене от кулинарен магазин в центъра на София. Тя влязля там със стърчащ над маската й нос, но и персоналът носел предпазните аксесоари не по правилата на РЗИ, та никой никому не направи забележка. Слабичката блондинка изчакала реда си на опашката, а когато дошло време да поръчва, поискала салата, супа и два сандвича. Щом чул желанията й, продавачът я погледнал с почуда – явно му било странно, че крехката дама е способна да погълне такова голямо количество храна.

Стиснала в ръка плика с покупките, къдрокосата изпълнителка напуснала търговския обект и махнала маската от лицето си. После закрачила към паркирания си наблизо автомобил – вехта Хонда с варненска регистрация.

В студения февруарски ден Добрева била облечена небрежно – с гуменки с тънки подметки, дънки и червено яке.

Като стигнала очуканото си возило, Деси се настанила на шофьорското място и прегледала набързо информационния поток в смартфона си. После се заела с храната, неоставяйки шушка от нея.

 

 

 


image0 (9K)