Има ли мъж до себе си Мария Бакалова?

Откакто се сдоби със световна популярност и се премести в Лос Анджелис, Мария Бакалова коренно е променила начина си на живот. Тя е спряла цигарите и се храни изцяло здравословно, по примера на много холивудските звезди. Спи по 5 часа в денонощието, но твърди, че няма нужда от повече сън, защото обича да е активна.

„Доскоро бях силно убедена, че хората не се променят. От известно време обаче забелязвам, че всъщност се променят – в смисъл на адаптивност”, споделя актрисата. Именно благодарение на умението си да се приспособява към новистите, тя бързо свиква с живота в САЩ и с все по-натовареното си ежедневие.

Звездата от „Борат 2” не разкрива дали има мъж до себе си. Още като ученичка тя се залюбва със сина на един от крупните строителни магнати в Бургас. С Павел Кралев са заедно повече от 2 години, но пътищата им се разделят заради кариерата на момичето. Единствената номинирана за „Оскар” българка и до днес не е изтрила от профилите си в социалната мрежа снимките с въпросния младеж. Това са единствените кадри, достъпни в публичното пространство, на които тя позира с гадже.

Според запознати, Бакалова и ученическата й любов са запазили добри отношения след раздялата. Помежду им не е имало изневяра, нито други сериозни проблеми – просто чаровната блондинка заминава за София да следва актьорско майсторство и така пътищата им се разделят. В артистичните среди отдавна се шушука, че Мария е имала вземане-даване с колегата си Башар Рахал, който навремето се изявява като неин ментор и с днешна дата се изказва много ласкаво за нея. Едва 16-годишна, тя се записва в актьорската му школа и бързо се превръща в негова любимка. Симпатиите явно са взаимни, защото Бакалова остава в школата доста дълго.
От снимките на бургазлийката в мрежата се вижда още, че преди 7 години с Башар посещават заедно Болоня. Е, не са сами – компания съм им правят още двама младежи. Какво точно се е случвало в италианския град, не е публично известно. Оттам тръгват и слуховете, че Мария и Рахал са имали по-специални отношения. Те се разделят чак когато актрисата вече е студентка в НАТФИЗ и е твърде заета със следването си.

Слуховете свързват родната звезда и с колегата й Юлиан Костов, който е неин мениджър. Благодарение на него тя отива на кастинг за филма „Борат 2”. И двамата обаче са категорични, че отношенията им са чисто приятелски и професионални. В началото Мария не вярва, че това, което й се случва е истина. „С мой приятел, който снимаше, направихме видеото за прослушването в 5 ч. сутринта. Страхувах се, че всичко е измама, че това не е истински кастинг и ще попадна в трафик на хора“, признава Бакалова. Във въпросните кадри тя импровизира с първото нещо, което ? идва наум. Понеже точно тогава празнува дипломирането си, тя застава пред камерата с чаша алкохол и цигара (по това време още пуши). „Казах нещо от сорта на: „Баща ми е най-добрият татко на света, защото ми дава цигари, разрешава ми да пия и всичко е прекрасно”, връща лентата на спомените актрисата.

 


image0 (9K)