Има 5 типа хора, които ще ви предадат при първа възможност

Щастливата връзка има много положителни страни. Една от тях е лоялността. Съгласете се, че искате да сте уверени в избраника си. Но се оказва, че на някои хора им е много трудно да живеят без измама и за тях това е само въпрос на време. Решихме да ви покажем типовете хора, с които не бива да изграждате сериозна връзка и да си пилеете времето.

5. Нарцис

Любовта на един човек към нарциса очевидно не му е достатъчна, той иска всички около него да му се възхищават. Това е един от начините за самоутвърждаването му. Нарцисите винаги търсят перфектния партньор. Те искрено вярват, че следващата връзка е малко по-малко от идеална. И всички са виновни, но не и те.

4. Вечен романтик

За един романтик самият процес на ухажване, съблазняване е важен, той обича нови емоции и впечатления. Не понася рутината, просто му омръзва. За да избегне това, романтикът си измисля друго забавление, което ще го доведе до истинско щастие. Той не може да търпи ограничения, на първо място, свободата му е най-важна.

3. Несигурен

Разбира се, несигурността е присъща на всеки от нас в една или друга степен. Но, ако човек не знае как да живее собствения си живот и постоянно се нуждае от вниманието на партньора, това е опасен сигнал. В края на краищата дори и най-малкото подозрение, че се отдалечават от него, той възприема като извинение да търси нови връзки, където всичко ще бъде различно. Всичко това, за да повиши важността си в собствените си очи.

2. Изявен егоист

Егоистът е толкова погълнат от мисли за себе си и своите желания, че не взема предвид страданията дори на близки хора. Въпреки че напълно разбира, че неговите грешки могат да им навредят. Егоистът е дълбоко убеден, че правилата на морала не са създадени за него. Той винаги ще си прости всичко, което осъжда в другите.

1. Страдалец

Страдалецът постоянно играе ролята на жертва. В този случай всяка дреболия може да бъде причина за скръб. Хората от този тип търсят някой, който да поеме техните трудности върху себе си, да ги съжали. И когато партньорът не се справи с определеното натоварване или не оправдае очакванията, страдалецът се впуска в ново търсене.
Превод от руски: Зарата

 


image0 (9K)