Искра Радева след коронавируса: Изведнъж пренареждаш приоритетите си

Актрисата Искра Радева се чувства променена, след като прекара коронавируса, обяви самата тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

„Изведнъж пренареждаш приоритетите си в живота. Изведнъж осъзнаваш, че няма нищо по-важно от това да си здрав. И ти, и близките ти. Всичко друго отива на втори план. После много трудно, бавно и дълго е възстановяването от болестта“, изтъкна актрисата.

Радева разказа за концерта „Коледни звезди“, който навърши 25 години.

„Направихме го няколко години и изведнъж започнаха хората да го търсят, да го очакват преди Коледа. Той си стана традиция и традициите не трябва да се прекъсват. Затова очаквам всички на 9 декември да дойдат и да се повеселим заедно“, обясни тя.

В концерта участват големи звезди като Васил Найденов, Веселин Маринов, дует „Ритон“, Марги Хранова, Орлин Горанов, Деси Добрева, Михаил и Кристина Белчеви и други.

„Ще се погрижат за ведрото настроение в залата Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев. Момичетата на балет „Веда джуниър“ ще красят сцената. Мисля, че ще бъде една прекрасна вечер“, смята тя.

Театърът ѝ „Искри и сезони“ също ще отпразнува своята 25-а годишнина – с представлението „Леща, грах и диаманти“ по Пиер Шено.

„Винаги гледам, ако е комедия, да не е само ситуационна комедия. Искам да има нещо, което ни вълнува в живота, да не е само смехът“, обясни тя и разказа как много от зрителите ѝ се притесняват за задаващата се тежка зима.

„Не ми се иска ситуацията да наподобява тази от 1997 г. Иска ми се с всяка година живота ни да става по-лек, повече надежда да имаме, че ще е по-добро бъдещето ни. Сега като че ли тази надежда не е толкова голяма, много е трудна ситуацията въобще в глобален мащаб“, подчерта Радева в ефира на Bulgaria ON AIR.

„Изведнъж пренареждаш приоритетите си в живота. Изведнъж осъзнаваш, че няма нищо по-важно от това да си здрав. И ти, и близките ти. Всичко друго отива на втори план. После много трудно, бавно и дълго е възстановяването от болестта“, изтъкна тя.

По думите ѝ актьорите често се шегуват, че театърът „Народно събрание“ засенчва представленията им.

„Но в голяма част не са много добри актьори. Не успяват много добре да излъжат народа“, завърши Искра Радева.

https://www.dnes.bg/………….


image0 (9K)