Ицо Хазарта атакува Радев, нямал съмнение и какво е ГЕРБ

Ицо Хазарта атакува Радев, нямал съмнение и какво е ГЕРБ
Ицо Хазарта атакува Радев, нямал съмнение и какво е ГЕРБ

Снимка: БГНЕС

„Това, което се случва показва, че за съжаление, към настоящия момент има два варианта за развитие на ситуация и не съм възхитен. При единия има шанс да се случат добри неща за България, при другия 100% ще се случат ужасни неща за България“, заяви пред bTV депутатът от ПП Христо Петров.

Според Хазарта ситуацията в момента е такава, че правителството с ГЕРБ ще издържи, „защото това е в техен интерес“.

Още по темата

1 юни 2023 19:41

126

1 юни 2023 12:20

172

27 май 2023 17:07

112

„Ако няма правителство трябва да отида при хората, при които съм бил преди два месеца и да им кажа, че от шестия път ще стане. Това трябва да го направим в усилията на едно царство, койот имаме в момента, в лицето на г-н Радев. В условите на това, че има собствено МВР, собствени служби и към момента личи, че те са използвани за да бъдат подслушвани партии и политици. Този вариант не ми харесва и другия не ми харесва. Нямам никакво съмнение какво е ГЕРБ. Знам какво този избор прави на името ми, на бизнеса ми и на семейството ми. Това решение не може да се вземе във Фейсбук, трябва го вземем на базата, че от пет избора в момента имаме 64 души в парламента“, категоричен бе депутатът.

По думите му ПП-ДБ не спечелили изборите, но накарали ГЕРБ да ги подкрепи.

„Не вярвам, че скоро ще стигне до гласуване за премахване на имунитета на Бойко Борисов. Трябва да се създаде комисия от всички партии, която да определи дали този имунитет се иска, за да събориш някого по политическа причини или наистина има престъпление. Ще се съобразя с изводите на комисията. Най-важно е той да каже“, коментира Петров искания имунитет на Бойко Борисов.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)