Йозджан Дениз с нова къща за 12 милиона

След развода си, турският актьор Йозджан Дениз, особено популярен и в България, се вижда със сина си все по-рядко. Той и бившата му съпруга, Фейза Актан, след като се разделиха през 2019 г., все още водят дела помежду си.

Актьорът си е купил нова вила, за да е по-близо до сина си, и тя не е каква да е, а луксозен имот с басейн в един от най-модерните квартали в Истанбул – Зекериякьой . За къщата и двора към нея Дениз е платил 12 млн. турски лири. Домът е със 7 стаи, като общата  площ се простира на 380 квадратни метра.

Фейза Актан и Йозджан Дениз  имат едно дете, което през по-голямата част е при майка си. Последният епизод от драмата помежду им беше само преди месец. Това стана ясно, че Фейза е завела дело срещу бившия си съпруг, като го обвинява, че по време на техния брак той я е биел многократно.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

По-рано пък сестрата на Йозджан Дениз заяви в телевизионно предаване, че Фейза не се грижи за сина си и го храни с чипсове и дъвки. Дори била боядисала косата на сина си в жълто.

Бракоразводното им дело приключи с решение на съда един от имотите на Йозджан Дениз да бъде даден на Фейза. Въпреки това обаче тя не се нанесе в него, а окупира друга къща на бившия си съпруг.

Изображение: https://www.instagram.com/ozcandeniz/


image0 (9K)