Какво да очакват зодиите от пълнолунието в Риби?

Какво да очакват зодиите от пълнолунието в Риби?

Снимка: Pixabay

На 21-и септември през нощта ни очаква пълнолуние в Риби. Енергията от събитието ще се усеща поне няколко дни и това ще донесе доста промени и емоции за зодиите. Какво ви очаква в следващите дни? Ето прогнозата на „Elite Daily“. 

Овен

Някои от най-дълбоките им чувства и емоции ще бъдат разкрити по време на пълнолунието. На фокус ще са подсъзнателното и психиката, и това ще провокира някои ярки сънища за Овните. Така ще осъзнаят какво потискат в себе си и какво изпитват. Ще осъзнаят кое са готови да оставят в миналото.

Телец

Пълнолунието им разкрива какви са истинските им отношения с приятелите и с общността, в която се намират. Може да осъзнаят, че са надраснали някои групички и компании. И да имат желание да намерят хора, които наистина ги ценят. Може да създадат екип с хора, които мислят като тях и да вложат енергията си в нещо, за което ги е грижа.

Близнаци

Чака ги голямо развитие в кариерата. Може да се появят доста предизвикателства, но и много големи възможности. Време е да поемат контрол над кариерата си и да поемат по пътя, който искат. Нека премахнат целите и желанията, които ги разсейват и да се фокусират над това, което ги мотивира да работят здраво.

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)