Какво принуди Емилия да се оттегли от сцената?

Какво се случва с Емилия? Нейните фенове си задават въпроса от 16 юли, когато в социалните мрежи се появи съобщение, подписано от администратор: „Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени”.

Вървят всякакви слухове: бременност, раздяла с „Пайнер”.

Певицата, която на 21 март празнува 39-тия си рожден ден, е сред активните в социалните мрежи, но е предпочела съобщението да е подписано от администратор, което допълнително озадачи почитателите й. Още повече само до преди дни Емилия пътуваше от участие към участие. При две от последните си сценични изяви певицата се изяви с лачения костюм от клипа си „Турбуленция”. Тоалетът, беше доста впит, така че ако Емилия очаква трето дете, което бе сред първите предположения за внезапното й излизане в отпуск, вероятно е съвсем в началото на бременността. Както е известно, певицата, която е омъжена за бизнесмена Жорж Башур, има син Иван и дъщеря Мира от връзката си с Коко Динев.

„Много съм щастлива от резултатите, които показва „Турбуленция”, от цялото внимание, вашата любов и загриженост, но имах нужда да забавя темпото. Предстоят все по-интересни проекти, за които нямам търпение да ви споделя, но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви”, написа Емилия дни по-късно в социалната мрежа и сподели свои кадри, на един от които коремът й изглежда доста издут.

Певицата сподели снимката часове преди рождения ден на мъжа й Жорж Башур на 21 юли. Разбира се, Емилия не пропусна да го поздрави и да засвидетелства любовта си, както и да сподели нови снимки: „Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя не винаги е лесна, но винаги си заслужава! Честит рожден ден на моята луда и истинска любов Жорж.”

Все пак внезапното слизане от сцената предполага „непредвидени обстоятелства”. Затова се появи и трета версия – Емилия имала неразположение, предизвикано от храна. Каква е истината, засега остава мистерия.


image0 (9K)