Какво ни чака през февруари според нумерологията

Нумерологията е наука, която изучава числата и тяхната енергия повече от няколко хиляди години. Експертите в тази област смятат, че по числата могат да се разберат плановете на Вселената и да се направи прогнози за определени периоди, например за февруари 2020 г.

През втория месец от тази година светът ще бъде управляван от числото 9. Деветката притежава достатъчно спокойна и предвидима енергия. Това означава, че месецът също може да се нарече предсказуем и благоприятен.

Краят на зимата ще премине под егидата на творческите сили, които ще управляват нашето светоусещане и съзнание. Научете се да се доверявате на вътрешния си глас, тъй като числото 9 е неразривно свързано с интуицията.

Финанси и работа

Първото нещо, което си струва да се спомене, е любимото занимание на много от нас. Става въпрос за пазаруването. Понякога е много полезно да похарчите малко пари, за да се отпуснете или да си направите изненада.

Докато числото 9 управляват света, шопингът ще бъде изключително подходящ начин за облекчаване на стреса и подобряване на настроението. Още по-добре ще бъде, ако покупките се правят за някой друг.

Всеки, който има любим човек, роден през февруари, ще успее да го зарадва с хубав подарък.

Деветката не обича дълговете. Ето защо, за да бъдете щастливи, не взимайте кредити и заеми. Числото 9 е символ на свободата, а свободата и дългът са две неща, които си противоречат взаимно!

Що се отнася до работата, тук числото 9 препоръчва на всички да имат под ръка план „Б“. В същото време изобщо няма значение дали следвате правилата и здравия разум, или рискувате. Много по-важно е да се презастраховате в случай на проблеми.

Домашни дела

Домашните работи ще ви помогнат да забравите за проблемите. Добре е по-често да се занимавате с чистене, миене, домакинска работа и готвене. Всичко това ще ви помогне да се вземете в ръце в случай на депресивни мисли и апатия.

През февруари могат да възникнат пътувания и важни задачи като ремонт например. Това е перфектният момент за финалния тласък напред. Достатъчно е да имате цел и малко мотивация.

Някои хора ще трябва да се заобиколят със спокойствие и тишина, да не канят приятели и познати на гости, да не започват някакви важни дела Ако се чувствате уморени, можете да се заключите вкъщи и да се насладите на уединението на уикенда, особено на 29 февруари.

Любовни отношения

Всички, които в момента търсят своята сродна душа, е препоръчително да се съсредоточат върху любовната съвместимост. Не скачайте веднага. Докато светът се управлява от числото 9, нещата в любовен план ще бъдат достатъчно спокойни.

Понякога трябва да казвате „не“ дори на най-скъпите си хора. Февруари 2020 г. е точно такова време. Много от близките ви ще искат да предизвикат съжаление, да получат финансова или емоционална подкрепа.

Добре е да не забравяте, че вие също си имате неща, които не търпят отлагане и за които не е лошо да получите помощ. Взаимният обмен на подкрепа ще бъде доста подходящ и ще може да укрепи връзката ви.

Числото 9 помага за подновяване на стари връзки, така че не пропускайте възможността да вдъхнете нов живот на любов, която ви е много скъпа. Вероятно бившата ви половинка ще иска да ви върне обратно. Може би е време да признаете, че все още имате чувства.

Настроение и здраве

В края на зимата ще бъде полезно да си припомните за отдавна забравени планове. Тези неща ще ви развеселят. Винаги има риск да направите грешка, особено сега, така че опитайте да се придържате към плановете.

Към края на месеца може да ви очаква приятно посещение от стар познат, приятел, далечен роднина. Като цяло месецът ще бъде наситен със събития, които обикновено не чакате. Общото ви състояние и настроението трябва да бъдат стабилни.

Този приятен период е идеален за прочистване от негативни програми. Дойде време да изчистите съзнанието си от всичко, което спъва развитието ви и ви пречи да повярвате в себе си.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)