Какъв цвят е името ви? Проверете и вижте какво говори за вас

Според една мистична теория, нумерологичното изражение на нашето име носи собствена, цветна аура. Ако вярвате в такива теории, бихте могли да определите сами цвета на името  си, като направите едно просто изчисление, предлага „Обекти“.

Съберете числата на отделните букви от първото си име, като следвате таблицата по-долу, и после редуцирайте резултата до едноцифрено число.

Пример: Даниела = 4 +1+5+9+5+3+1 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1

1. Червено: Много нежни и добронамерени личности, готови на всичко за своите близки. Тези хора не са способни да наранят и муха, защото притежават огромно сърце. Безспорно това са и най-верните приятели и всеки, който ги познава, знае това.

2. Оранжево: Невероятно равновесие между ум и тяло – тези хора притежават изключителен чар и същевременно са невероятно умни и находчиви. Винаги привличат вниманието върху себе си. Изобщо, те са от онези типажи, които като видиш, казваш „Уау!“

3. Жълто: Весели и много жизнерадостни хора. Способни са да заредят всеки с позитивна емоция. В същото време са много самоуверени и интуитивни. Рядко се провалят в начинанията си.

4. Зелено: Съвършен баланс между духовно и физическо. Умеят да бъдат и прагматични, и позитивни. Тези хора са много последователни в действията си и безспорно са родени за лидери.

5. Синьо: Неповторими оптимисти! Това са от онези личности, които незнайно откъде винаги намират сили в себе си, за да преодолеят трудностите и да продължат напред без травми и лоши спомени.

6. Индиго: Притежават невероятно желание и воля за живот. Понякога се отчайват, но успеят ли да намерят смисъл, те са готови на всичко, за да направят и невъзможното.

7. Лилаво: Тези хора се отличават с една необичайна улегналост и мъдрост. Те са здраво стъпили на земята и знаят отлично кое каква цена си заслужава. Не си падат по рисковете и необмислените постъпки, затова и някои ги смятат за скучни. Истината обаче е, че те са страшно логични и обичат да трупат успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.

8. Розово: Не се заблуждавайте по цвета, че това са романтици, летящи в облаците. Напротив! Личностите, носещи имена с розова аура, притежават много силна воля и дух. Проблемът им е, че понякога са склонни да бъдат егоисти, но като цяло са добродушни и състрадателни.

9. Златисто: От тях струи любов, радост и разбиране. Склонни са да се опитват да решат проблемите на всички около себе си, дори това да означава да загърбят своите собствени тревоги.

 

 


image0 (9K)