Как Вежди Рашидов и Снежа Бахарова останали неженени след сватбата си

Тяхната любов и общ живот са в хорските очи и усти от самото начало. Но любовта им не само издържа изпитанието на общественото любопитство, но и става все по-силна с годините. Наскоро преминаха през голямо премеждие, но днес са спокойни и щастливи.

[ad id=“225664″]

Вежди Рашидов и Снежа Бахарова са семейство над 20 години. Срещнали са се на рожден ден на свой приятел. Тя си спомня, че той е бил много галантен, а той казва, че е минала като газела покрай него и му казали, че не е лъжица за неговата уста.

Ден след сватбата им разбрали, че всъщност не са женени. „Подписахме, повеселихме се и на другия ден тръгнахме за Анталия с кумовете и приятели. Телефонът ми звънва и се обажда секретарката на кмета на район Витоша да ми каже, че в суматохата всички са се подписали, но ние – не”, разказва Снежа пред камерата на бТВ

Така младото семейство са се върнали обратно, а кметът донесъл документите у тях и се подписали.

[ad id=“263680″]

Двамата споделят, че се карат много – за битовизми и дребни неща, за политика. У нея властва лекарската прагматична черта, а у него – артистичната.

Изпитание и за двамата е била болестта на Рашидов. „Думата рак е смърт, диагнозата е силен шок. Тя ми даде много енергия, накрая мислех, че умирам, свалих 30 кг, нямах сили. Като се прибрах се разплакахме и двамата”, каза той.

Снежа добавя, че той е бил стриктен и изпълнителен пациент. За нея не бива да се показва състрадание пред болен – това вреди.

[ad id=“236993″]

„При тази силиконова долина е трудно да намериш устойчива жена”, категоричен е Вежди, споделяйки каква жена е половинката му.


image0 (9K)