Как една амбициозна млада дама планира бъдещето си?

Сега ще ви разкажа за едно момиче на 17 години, което има републикански и международни отличия в художествената гимнастика. Нейното име е Теодора Момчилова. Още когато стъпва в залата тя се влюбва в гимнастиката още от първата тренировка.

Попитах я какво и отне и какво и даде спортът, защото както всички знаем, гимнастиката изисква много лишения?  Но Теодора смята, че всъщност е получила много – дисциплина и организация, които й помагат. Ще помагат в целия й живот. А за лишения не може да говори, защото винаги си е била в норма за килограмите, а когато е искала да излиза с приятели, винаги е намирала време след тренировка, разбира се. Можеш да съчетаваш нещата, ако искаш.

Теди иска да учи в НСА с профил „треньор“ и да продължи с художествената гимнастиката, само че вече като треньор и съдия, защото не иска да се откъсва от този спорт. Тя има и друг план за бъдещето си. Иска кариера на модел. Много обича да се снима и го прави постоянно. Неин приятел, който учи за фотограф, започнал да я снима по-професионално и идеята да стане модел започнала все-повече да й харесва. В любимите й идоли има нещо общо – всички те показват колко много красота има в телата на жени без корекции –  Уини Харлоу, Кара Делевин, Джиджи Хадид, Кендъл Дженър,  са нейните любими модели.

Как си представя Теди живота си след десет години? Надява се да е порастнала силен човек – щастлив и осъществил сегашните си мечти, нищо, че не обича да прави стриктни планове за бъдещето, защото никой не знае какво ще се случи утре. Затова пък днес може да поработи добре.

Ние можем само да й пожелаем късмет!


image0 (9K)