Как Иво Христов предал Румен Радев заради място в червената евролиста

Деси Радева не случайно писала във фейсбук за предателя в деня, в който обявили, че е в листата на БСП и после го изтрила от приятелите си, разказва във фейсбук Даниела Пенкова, бивша съратничка на бившия президентски човек

Даниела Пенкова от екипа на независимата кандидатка за Европарламента синдикалистката Ваня Григорова уличи в предателство Иво Христов, получил и приел предложението на БСП да се включи в листата й за европейските избори. Тя твърди, че дълги години той е бил върл противник на столетната партия. Иво е заел място в листата на БСП, което всъщност на два пъти е било предложено преди това на Ваня Григорова, но тя отказала на БСП гарантираното място в европарламента, за да не изневери на себе си и хората, които й вярват.
Пенкова твърди, че Христов, лично и чрез съпругата си Галя Горанова, започнал да обвинява Ваня Григорова, че тя е „прокси“ на ГЕРБ.
Кулминацията на разкритията на Даниела Пенкова е това, че Христов зарязал президента Радев без да му мигне окото и без да го предупреди дори, за да отиде в червената евролиста.
Десислава Радева посветила свой статус на „предателя“ в деня, в който БСП обяви включването му в листата на БСП. И го е изтрила от приятелите си във фейсбук.
Целият пост на Даниела Пенкова с разкритията, четете на този линк – 24 часа


image0 (9K)