Как изглежда звезда от „Майка“ и „Великолепният век“ на 40 години и без грим (Снимки, Видео)

Познаваме актрисата Джансу Дере от много сериали. Сред най-известните, в които се е снимала, със сигурност е „Великолепният век“, където играе ролята на Ферузе. Една от най-емблематичните ѝ роли пък е в „Майка“, пише „Дарик“

За Джансу тази година, 2020-а, e специална, тъй като тя ще отбележи юбилей. През октомври ще навърши 40 г., а медиите в Турция са впечатлени от начина, по който тя изглежда.

https://www.instagram.com/p/B1MLcBdnQVD/?utm_source=ig_embed

Наскоро актрисата публикува своя снимка без грим, от която човек по-скоро би решил, че е на 25 г.. Вижте в канала „Най-яките мацки“ във vbox7:

На снимката тя е без грим в градината си по време пореден период на забрана за напускане на домовете в съседна Турция.

https://www.instagram.com/p/CA2u0K3HKiP/?utm_source=ig_embed

Актрисата вероятно е наясно с красотата си, тъй като преди време се забърка в грандиозен скандал, коментирайки тялото на своя колежка Туба Бююкюстюн.

Според популярна в Близкия Изток новинарска платформа Джансу Дере е заявила, че колежката ѝ има тялото на мъж.

https://www.instagram.com/p/B0V8Cxvn15S/?utm_source=ig_embed

Всъщност малко след скандала с Туба Бююкюстюн, Джансу Дере публикува първите си снимки за тази година в Instagram, което наистина впечатли, тъй като за последна актрисата качи снимка през декември и то селфи с котката си.

Видео: https://dariknews.bg/novini/liubopitno/zvezda-ot-velikolepniiat-vek-pokaza-kak-izglezhda-bez-nikakyv-grim-video-2229013


image0 (9K)