Калина Андролова: Опозицията не издържа стрестеста, не може и няма право да управлява държавата

„Политическите играчи, които не могат да се съобразят с днешната обстановка и с кризата, не трябва да получават властта. Те не издържаха теста за отговорност и грижа за народа. Това е много съществена линия“, заяви журналистът Калина Андролова пред СКАТ.

„Това беше стрестест, на който от опозицията се провалиха. Подсказва на всеки човек с нормален интелект, че тези хора не са пригодни за управление. Те поставят личните си интереси, кариери и емоции над опасността за нацията, както се видя при Румен Радев, Корнелия Нинова и цялата ѝ партия. Те си въобразяват, че имат изгода и са много заблудени. Правителството показа в началото, че може да се справи перфектно. Някои политически играчи хаотизираха умишлено държавата. Това го правят те, а не ГЕРБ. Тези хора си мислят, че ще имат изгода и ще спечелят изборите, но това не става само с пари. Многкратно избирателите показаха, че не се водят от черен пиар. Ако те бяха солидарни с правителството и бяха показали грижа, щяха да имат успех, но не е продуктивно да печелиш глупостта на своя страна. Никога досега в онлайн медиите не съм виждала по-големи атаки и кампания за дискредитиране на хуманитарната кауза да опазим здравето си. Нищо не оправдаваше яростта срещу ген. Мутафчийски. Политическите врагове на Бойко Борисов обаче наляха страшно много пари дори и в цели телевизии. Започнаха да се пускат фейк новини. Например, пуска се снимка на Бойко Борисов и отдолу са му приписани думи, които не е казал. Аз самата съм заплашвана от тролове, защото не съм съгласна с поведението на опозицията. Защо например Румен Радев не е направил една дарителска инициатива в тази тежка ситуация?“, коментира Андролова.

„Правителството няма никакъв интерес от пандемията. Естествено, че някой печели от лекарства, но загубите са големи. Политическата битка не може да бъде за сметка на гражданите. Вирусът беше употребен за политически цели. Беше много важно политическият елит да е обединен. Корнелия Нинова е политик, докато Румен Радев вече е напуснал тази рамка. Те трябваше да отидат и да поискат общ разговор, вместо да клатят краката на масата. Те не могат да управляват държавата и нямат право на това. На приказки всички са много загрижени, но да го покажат и на дела“, категорична е Калина Андролова.

Публикувано със съгласието на Faktor.bg

 


image0 (9K)