Калина Кузманова от „София ден и нощ“ провокира зрителите с изрязан бански

Русата красавица изгря в нов секси клип на мастика „Пещера“.

Една от красавиците в риалити сериала „София ден и нощ” приковава редовно вниманието в мрежата. Калина Кузманова често демонстрира перфектната си фигура. Този път я гледаме в национален ефир в новата реклама на мастика „Пещера“. Ако в първия клип Калина имаше по-скоро второстепенна роля, тук я виждаме като основен и единствен обект на мъжките стремежи на героите в клипа.

Блондинката се разходи по бански, като за нула време нагорещи страстите и най-вече мъжките фантазии. Рекламата отново ни пренася в компанията на четиримата приятели, които играят карти на морския бряг. Калина Кузманова се превъплъщава в ролята на общ техен блян в лицето на барманка Вики в близкото плажно барче. Именно риалити героинята е облечена в бански с динен мотив, запазена марка още от рекламите на Мастика „Пещера“ още от времето на Галена, Емилия и Андреа. Култова е нейната реплика: „играта може да е свършила, но сезонът едва сега започва“. Калина не отстъпва по сексапил и перфектни форми на по-популярните си колежки, снимали се за анасоновата напитка, коментират от екипа, заснел рекламата.

Тази година Мастика „Пещера“ реши да разкаже повече за летните преживявания на група приятели на плажа в две рекламни видеа. Първата, в която Емануела показва перфектни форми на плажа и сваля тениската си, предизвика истински фурор. Кадрите към новото видео са заснети на морето като локацията и дните за снимки са избирани внимателно, за да кореспондират максимално на стилистиката и сюжета на клипа. Слоганът „Страст на кристали“ е сред най-популярните у нас, а Мастика „Пещера“ е лидер по продажби и предпочитана марка сред анасоновите продукти.

Може да гледате новата реклама ТУК:

Източник: BNews.bg


image0 (9K)