Калин Врачански обиден на „Братя”

Калин Врачански е обиден на колегите си в сериала „Братя”.

Звездата на продукцията, не можел да прости, че зрителите не го харесват толкова, колкото очаквал. Това го огорчило и спрял да разговаря с екипа, не се появил дори на партито след финала на снимките на сезон 2 преди десетина дни, твърдят запознати, пише „Уикенд”.

Още в първите епизоди на „Братя” 2, който се излъчва по Нова, героят на Калин – Борис Донков, изчезна. Това решение на сценаристите да изхвърли актьора от снимачния процес за дълго време, въпреки че е основното лице, с което се рекламираха новите епизоди. Според слухове, екипът е търсел начин да намали екранното присъствие на Врачански, без  да се лиши от неговия герой, който е основен в сюжета. Най-хитрото решение било Боби да изчезне.

Оказва се, че не само героят, но и самият актьор се е изпарил от компанията в „Братя”. Няма го в нито един от клиповете на снимачния процес. Актьорът пази толкова стриктно мълчание около сериала, че създава усещане, че въобще не се интересува от него. Колежката му Йоанна Темелкова например, за чиято героиня Лора преди началото на сезон 2 не беше ясно дали е жива, не спря да пуска в социалните мрежи снимки от работата в „Братя”, макар да не разкрива дали продължава участието си в продукцията. За разлика от нея Калин се държи така, все едно никога не е работил там.

Говори се, че Врачански не може да преглътне, че публиката харесва колегите му повече от самия него. Както е известно, екранният му брат Владимир Михайлов, за когото малко зрители бяха чували, преди да го видят в ролята на Денис Топал, бързо стана най-популярното лице в сериала и бе обявен за новия секс символ на телевизията. Напусналият сцената преди цели 17 години актьор Стойо Мирков също се превърна във всеобщ любимец за броени дни с ролята на ченгето Калин. Със зрителската обич се окичиха и „Боксьора” Леарт Докле, Искра Донова като Ива, младата Дария Хаджийска като Вики и Мартин Петков като Симката.

Колкото повече звезди заблестяват в „Братя”, толкова повече потъва славата на Калин Врачански. Това ударило сериозно по егото на актьора, твърдят хора от продукцията. Досега той не е преживявал подобно фиаско. Сега за първи път го преживява изключително трудно. Стигнало се дотам, че колегите му го убеждават колко е важен за тях. Но въпреки техните уверения актьорът видял провала си и, вместо да вини себе си, търсел причината в другите. Дари на зрителите им прави впечатление странното поведение на Врачански. „Сърдит ви е, че харесвате повече брат му”, шегуват се те помежду си в коментари на фен страницата на „Бротя” във Фейсбук.

Обиденият Калин отказал всякакви контакти с колегите си извън задължителното работно общуване.


image0 (9K)