Калоянов ще води атаката на Верея срещу Славия

Нападателят Васил Калоянов се очаква да започне титуляр в състава на Верея за домакинството срещу Славия. Последният двубой от 27 – я кръг на Първа лига (осмица, група А) е в понеделник от 20,00 часа на стадион Трейс Арена. Феновете които си купиха билет от 5 лева за мача за купата срещу Дунав, ще влизат на стадиона със същия талон.
Калоянов, който празнува своя 29 – ти рожден ден вчера ще поведе атаката на Верея за сметка на Валери Домувчийски. Снажният футболист досокоро се възстановява от контузия, но вече игра в два мача срещу Локо ГО и срещу Дунав за купата на България, кагото замени на почивката именно Домувчийски.

Не е изключено на варатата отново да застане Георги Аргилашки, а пред него в защита ще играят Хасани и Бандаловски в центъра, а по фланговете Илиев отляво и ганаецът Инкоон отдясно.
В халфовата линия ще са Балде, Бенгюзов и бразилецът Елиаш. Португалецът Еуженио ще по левия фланг на атаката, а по десния ще играе Йорданов.

Вратари: Пламен Колев и Георги Аргилашки

Защитници: Здравко Илиев, Владимир Зафиров, Самуел Инкоом, Иван Бандаловски, Илиас Хасани и Мирослав Енчев

Полузащтници и нападатели: Елиаш Да Силва, Венцислав Бенгюзов, Георги Ангелов, Осман Балде, Педро Еуженио, Селим Керкар, Илиян Йорданов, Янислав Иванов, Васил Калоянов и Георги Андонов.


image0 (9K)