Камбуров: Говорих с ръководството, но още не съм решил за нов договор с Берое

 

Нападателят на Берое Мартин Камбуров коментира победата на своя тим с 2:1 над Славия. Голмайсторът на българското първенство вкара първиото попадение в мача, което бе негово 256-о в елита, видя ЗАРАТА.

“Не подценявам Славия, но през цялото време играхме по-добре и имахме повече положения. Както в повечето случаи, и днес поведохме, слеуд което ни изравниха. Мисля, че Тунгара заслужаваше повече да бъде най-добрият в мача.

Бяхме на крачка да си изпатим. При положение, че доминирхаме цялото първо полувреме, трябваше да бъдем внимантелни. Важното е, че не рухнахме психически след техния гол. Ако не бием Ботев (Враца) и Левски, няма да имаме шансове не само за първата шестица. Ако направим една хубава поредица от три поредни победи, ще се изкачим доста напред.

Ако бях опитал веднага да завърша, защитникът щеше да ме блокира. Много трудна ситуация, но се получи.

Не искам да сравнявам времената преди и сега. Със сигурност ми е било много трудно преди срещу защитниците на Левски. Успявал съм и там, но не е било лесно. С днешните също. Има доста добри защитници. Времето, когато играеха преди тези футболисти в Левски, Левски бе много солиден.

Ръководството говори с мен, аз не съм дал окончателен отговор, защото не знам дали ще имам мотивация да продължа. Със сигурност за новия сезон Берое трябва да си намери нов нападател. Аз трябва да намеря вътрешна мотивация дали да продължа”.


image0 (9K)