Камбуров приключи с „Берое“ с два гола срещу „Славия“

„Берое“ победи „Славия“ с 2:0 в предпоследния си мач за сезона. И двете попадения бяха дело на Мартин Камбуров. Първото полувреме бе равностойно, но „Берое“ не остави шансове на съперника да застраши сериозно вратата на Ганев. Мартин Камбуров откри резултата в 11-та минута след точно изпълнена дузпа.

Отново Камбуров се разписа и удвои в 56-та минута с удар от наказателното поле. Така нападателят има 18 попадения през сезона и 237 в елита на България. През второто полувреме нещата на терена не се промениха и „Берое“ записа нова победа.

Mартин Камбуров получи своя пети жълт картон за сезона и по този начин изигра последния си мач за „Берое“. Нападателят завършва с 48 попадения за „зелено-белите“.

В 3-та минута Ивайло Димитров получи зад гърба на отбраната и пробва да намери Галин Иванов, но Ганев се намеси.

В отеветната атака Василев намери Фал в наказателното поле, а нападателят овладя и стреля в движение, но топката мина на метър от гредата.

Десет минути след началото на срешата Фал бе изведен зад гърба на отбраната от Макоута, финтира вратаря и бе съборен в наказателното поле. Георги Кабаков отсъди дузпа, а зад топката застана Мартин Камбуров, който бе безпогрешен и прати кълбото в долния десен ъгъл – 1:0

В 21-та минута Василев отправи страхотен удар от около 25 м, но топката мина на сантиметри от гредата.

Мартин Камбуров стреля от пряк свободен удар в 36-та минута, но топката мина над вратата.

Това бе всичко най-интересно за първото полувреме и двата тима се оттеглиха на почивка с гол преднина за „зелено-белите“

На полувремето отборът на „Берое“ U15 получи своите сребърни медали за второто място в Елитната група! Всички от ПФК „Берое“ пожелават на младите играчи и техния треньор Слави Жеков още много победи и медали!
Пет минути след подновяване на играта Гаюс Макоута нахлу в пеналта и стреля в близкия ъгъл, но топката срещна мрежата на вратата от външната страна.

В 52-та минута Ивайло Димитров проби и навлезе в наказателното поле, където стреля от малък ъгъл, но Ганев изби в корнер.

Три минути след това Мартин Камбуров отбеляза второто си попадение в срещата. Октавио центрира в пеналта, където Камбуров овладя на гърди и прати топката във вратата с удар от близка дистанция – 2:0

В 67-та минута Конте отправи силен удар от дистанция, но топката мина на метър от гредата.

Осем минути по-късно гостите организираха добра атака, при която Кирилов стреля от границата на пеналта, но топката мина покрай вратата.

До края на срещата нямаше сериозни ситуации пред някоя от двете врати и „Берое“ победи „Славия“ с 2:0


image0 (9K)