Камбуров се завръща в Берое!

ПФК „Берое“ организира специално събитие под надслов „Да аплодираме Камбуров в Храма“ за предстоящия последен домакински мач от настоящия сезон, научи ЗАРАТА от старозагорския клуб. Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров ще бъде специален гост на „зелено-белите“ по време на двубоя с „Локомотив“ (Пловдив) в петък! Нападателят сложи край на своята блестяща кариера по време на зимната пауза и сега отново ще има възможност да бъде посрещнат от беройските фенове.

По този повод клубът е подготвил няколко изненади, както за Камбуров, така и за всички привърженици. Една от тях е специална томбола с награди, чрез която ще имате още една възможност за подкрепа на клуба.

В продажба вече са специални талони за участие в нея, които са на цена от 5 лв., а изтеглените победители ще получат беройска тениска с автограф от голмайстор номер 1 в българския елит! Няма ограничение в броя на закупените бройки за участие. Печелившите ще бъдат изтеглени на полувремето на двубоя с „Локомотив“. Продажбата на талони за участие приключва в 18 ч. на 13 май!

Талоните вече са в продажба на всички каси на eventim в страната. Талонът за участие в томболата не важи за вход на самата среща!

Очакваме ви на мача в петък!

Да аплодираме Камбуров в Храма!


image0 (9K)