Камбуров с победен гол и червен картон срещу „Локомотив“ (София)

„Берое“ победи „Локомотив“ (София) с 1:0 в първия си двубой от новия шампионат. През първата част не паднаха попадения, но в 56 – та минута Камбуров откри резултата след асистенция на Лебон и реализира своя гол номер 252 в елита на България. Нападателят получи спорен директен червен картон в 80 – та минута и „зелено-белите“ доиграха срещата с човек по-малко, видя ЗАРАТА.

„Берое“ започна по-активно срещата и в 5. минута Камбуров се пребори в наказателното поле и намери Фал, но бранител успя да блокира удара.

В 8 -та минута гостите изпълниха корнер, след който Катсикас стреля с глава, но Бакер улови.

Четири минути след това „зелено-белите“ организираха добра атака, която завърши с пас на Фал към Юсеин, но бранител на гостите успя да играе и избие топката. Тя попадна отново във Фал, който центрира, но неточно.

В 23 -та минута Мечев центрира в пеналта, а там Камбуров свали за Фал. Вратарят на гостите обаче блокира удара и топката излезе в корнер. След изпълнението имаше разбъркване, но не се стигна до удар.

Минута след това Лебон овладя пред наказателното поле и намери Стефанов, който стреля, но над вратата.
В 40 – та минута Бухмиди овладя в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, но Бакер изби в корнер.

„Берое“ излезе напред в резултата в 56 – та минута. Кийлън Лебон проби отлично между бранителите на гостите и предостави чудесен пас за Камбуров, който не сбърка от близка дистанция – 1:0.

В 62- та минута Даскалов центрира в наказателното поле, където Камбуров стреля с глава, но топката излезе в корнер след рикошет.

Седем минути след това влезлият като резерва Кукула получи пас от дълбочина, напредна и пробва удар, който обаче бе блокиран и топката излезе в корнер.

В 72 – та минута гостите от София имаха две възможности да вкарат.
Първо Лолала предостави за Орачев, който центрира остро, а топката кацна на напречната греда. В следващия момент тя попадна в Александров, който стреля много опасно, но ударът му мина на сантиметри от гредата.
В 74 – та минута Лебон отново проби отлично между двама бранители на съперника и стреля в близкия ъгъл, но Любенов изби в корнер.

Четири минути след това Кацаров намери Лолала, който се опита технично да прати топката под гредата, но Бакер изби в корнер. След изпълнението Кацаров стреля с глава, но над вратата.

В 80 – та минута Мартин Камбуров получи директен червен картон за нарушение в центъра на терена и Берое остана с човек по-малко на терена.

Гостите се опитаха да изравнят до края на срещата, но не застрашиха сериозно вратата на Бакер.


image0 (9K)