Кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС в Стара Загора засадиха 32 дръвчета (Видео)

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС в Стара Загора засадиха 32 дръвчета в последния ден от кампанията, като символ, че и след края й ще продължат да се грижат и за дръвчетата, и за интересите на хората в региона

Кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район закриха предизборната кампания със засаждане на 32 декоративни дръвчета в парк „Йордан Капсамунов“ в града на липите. В зелената инициатива се включиха и общински съветници.
„Броят на дръвчетата символизира номера в бюлетината, зад който стоят достойни и отговорни за бъдещето на България личности. Продължаваме да мислим и да работим за развитието на градовете и държавата си. През годините сме доказали това“ – заяви пред журналисти председателят на Областния предизборен щаб Радостин Танев. Той определи кампанията като много позитивна и насочена към хората.
„Благодаря на всички кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС, както и на целия екип за всеотдайната и сърцата работа, която свършиха в трудите времена, в които се намираме. На хората им омръзна да бъдем разединени и да гледаме в различни посоки. Трябват решителни и спешни действия за излизане от тежките кризи“ – каза още Радостин Танев.
„Това е последният ден от предизборната кампания, но ние няма да спрем да работим за интересите на Стара Загора, региона и страната. Трябва да се състави истинско правителство, което ще води България напред“ – коментира общинският ръководител на ГЕРБ – Стара Загора Емил Христов..
„Надявам се хората да са припознали нашите приоритети като свои и на 14 ноември да изберат № 32 ГЕРБ – СДС и № 15 проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева – по-добрата президентска двойка“ – призова Радостин Танев.


image0 (9K)