Каракачанов е готов отново да работи за Държавна сигурност, харесва Цачева!

В толерантното му отношение към Цецка Цачева, която нарече „добър колега и професионалист“ се промъкна истината – агент Иван ще работи за ГЕРБ по време на тези избори.
В телевизионната си изява днес Красимир Каракачанов коментира принадлежността си към Държавна сигурност като нещо, което би повторил отново, ако има тази възможност. Той легитимира всички ченгета, като ги оправда с думите, че работели за България. Същото е отношението му към членовете не БКП, дори не просто на редовите, а на тези, които са били в ЦК на комунистическата партия.

Като обвърза работата си за ДС с македонския въпрос и бивша Югославия, Каракачанов всъщност призна, че Държавна сигурност е работила активно най-малко до 1992 г., когато Югославия се разпадна окончателно.

В толерантното му отношение към Цецка Цачева, която нарече „добър колега и професионалист“ се промъкна истината – агент Иван ще работи за ГЕРБ по време на тези избори. Това беше ясно отдавна, още когато участващите в управлението „патриоти“ обявиха своите президентски кандидатури. Неизбираемият Каракачанов е само начин да се отцепят гласове от реалните конкуренти на ГЕРБ.

Източник – http://BNews.bg


image0 (9K)