Каракачанов: Не приемам предизвикателството за коремното, не съм във форма

„Човек приема предизвикателства, там където може да се реализира. След като върховният главнокомандващ може да направи едно коремно възлизане, аз мога да направя половин.

А пък г-н Витков, ако ме покани да се надпиваме с бира – той е специалист в тая област, и там няма да приема, защото не мога толкова да пия”, заяви в студиото на „Тази сутрин” по бТВ военният министър Красимир Каракачанов.

[ad id=“225664″]

„Коремното” на президента се превърна във фейсбук предизвикателство. След Румен Радев и Светльо Витков показа какво може на лоста и призова военния министър Красимир Каракачанов да направи същото.

„Съжалявам ако можех, щях да го направя. Но не съм във форма. Човек трябва да поддържа форма, но когато имаш време да ходиш по фитнес зали, можеш – аз нямам време”, каза още той по повод на предизвикателството, което му отправи във „Фейсбук” Светльо Витков от „Глас народен”.

„Навремето, като е трябвало в казармата, съм правил, беше задължително (…) И аз затова казвам, че младежите трябва да ги вкараме в казармата – да възстановят малко мъжкия си вид и дисциплина. Една част ходят (на фитнес), другите – предимно по бирариите, но това е една друга тема”, каза още военният министър.


image0 (9K)