Катастрофа и неизлетял самолет в „Опасно изкушение“

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ интригите на Ендер изглежда улавят Халит в мрежите ѝ.

Ендер е в дома на Синан, когато Зехра се прибира. Новата версия на хитрушата ще ошашави доведената ѝ дъщеря и ще я направи още по-неуверена. Бившата мащеха разказва приказката, как ѝ е било жал за самотната Зехра и се е срещнала с дерматолога, за да го подтикне да обърне внимание на момичето. И тласъкът е дал положителен резултат за Синан и Зехра, но Ендер обяснява какви са били пагубните последствия за нея. Когато тя се е срещала и разговаряла по телефона със Синан, малката златотърсачка Йълдъз е помислила, че те двамата имат връзка и ги оклеветява пред Халит и така се стига до развода. Зехра не може да повярва на ушите си какво ѝ е дошло до главата.

Ерим е сърдит на баща си, но Лила се опитва да му обясни, че е време да свикне и ще се вижда с майка си винаги, когато поиска, както го прави и тя през годините на раздяла на родителите си.

А Халит прави жест след жест на избягалата си млада съпруга. Той ѝ изпраща цветя и нов пръстен, като я кани на обяд.

И следват няколко бутафорни сцени, в които Джанер се преоблича в защитни дрехи за мотор и доста преиграва страха, който го е обзел от възложената му задача. Сестра му е казала на Зехра, че за да се сдобри с баща си, трябва да претърпи инцидент, който веднага ще накара Халит да дотърчи при нея. За целта Джанер е необходимо да блъсне колата на момичето в една стена.

Зейнеп се връща в квартирата, където изнервена я очаква Йълдъз. Веднага голямата сестра оплюва Шенгюл и казва, че Халит е подведен, а оплакванията ѝ се леят безспирно.

Зейнеп е решила, а Алихан се разяжда от болка в „Опасно изкушение“

Халит получава обаждане, че дъщеря му е катастрофирала. Ендер я е превързала за по-голяма достоверност, а бащата пътува към дома на лекаря. На вратата е застанала Ендер и атаката срещу Халит е в ход с пълна пара. разказват му скалъпената версия.

Алихан събира багажа си, за да отпътува за Щатите. Вече седнал в самолета получава обаждане от Хакан, че Зейнеп се е врнала в Турция. Той слиза бързо от самолета, но все още не е наясно да се радва или не.

Не въздишайте само по сините му очи!

А Ендер дяволито стрелка с очи Джанер и го уверява, че животът им ще се подобри, защото според нея Халит ѝ е повярвал.


image0 (9K)