Крими новини

Катастрофа между „Хонда“ и „Фолксваген Голф“. Единият водач с +резултат за амфетамин, метамфетамин и марихуана

Катастрофа между „Хонда“ и „Фолксваген Голф“. Единият водач с +резултат за амфетамин, метамфетамин и марихуана. И двамата водачи – млади мъже са ранени

На 30.03.2019 г., в 19.50 ч., на четвътокласен общински път между с. Знаменосец и с. Ковач, общ. Раднево, се е движил л.а. „Хонда“, управляван от 29-годишен мъж от гр. Раднево. Същият при разминаване се ударил челно в л.а. „Фолксваген Голф“, управляван от 34-годишен мъж от гр. Раднево, притежаващ свидетелство за управление на МПС с изтекъл срок. В резултат на удара водачът л.а. „

На 30.03.2019 г., в 19.50 ч., на четвътокласен общински път между с. Знаменосец и с. Ковач, общ. Раднево, се е движил л.а. „Хонда“, управляван от 29-годишен мъж от гр. Раднево. Същият при разминаване се ударил челно в л.а. „Фолксваген Голф“, управляван от 34-годишен мъж от гр. Раднево, притежаващ свидетелство за управление на МПС с изтекъл срок. В резултат на удара водачът л.а. „Фолксваген“ е получил наранявания в областта на гърдите и комоцио. Настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Пътуващ в л.а „Фолксваген“ 31-годишен мъж от с. Любенова махала, общ. Нова Загора, е получил контузии на левия крак и на гърдите, а водача на л. а. „Хонда“ е получил контузии на гърдите и на лявата ръка.

Водачът на л.а. „Фолксваген“ е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества, при което е отчел положителен резултат за амфетамин, метамфетамин и марихуана. В РУ – Раднево е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.343 от НК.

“ е получил наранявания в областта на гърдите и комоцио. Настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Пътуващ в л.а „Фолксваген“ 31-годишен мъж от с. Любенова махала, общ. Нова Загора, е получил контузии на левия крак и на гърдите, а водача на л. а. „Хонда“ е получил контузии на гърдите и на лявата ръка.

Водачът на л.а. „Фолксваген“ е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества, при което е отчел положителен резултат за амфетамин, метамфетамин и марихуана. В РУ – Раднево е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.343 от НК.

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Любовният ви хороскоп за май

Не бива да бързаме...

13 минути ago

Хартиените бюлетини на изборите за НС и ЕП ще са с различни цветове

23 партии и 11 коалиции ще се борят за гласа на избирателите...

29 минути ago

Контрера: Археологическите разкопки около „Св. Неделя“ са зарити

Какво се случва с археологическия обект?...

един час ago

Главчев няма да взима заплата като външен министър, само като премиер

Като служебен министър-председател той получава 11 000 лева...

един час ago

Часовникът на най-богатия пътник на “ Титаник“ е продаден за 900 000 паунда

Първоначално очакваната цена е била 150 хиляди паунда...

2 часа ago

Koe e фитнес предизвикателствотото, което подлуди света?

Какво представлява и дали е подходящо за следване...

2 часа ago
image0 (9K)