Катето Евро изкарала коронавируса в зверски мъки

Изключително тежък коронавирус изкарала на легло актрисата Катерина Евро.

„Толкова зле никога не съм била в живота си. Случи се на 19 ноември, когато се прибрах от САЩ. Още с идването си бях болна. Последваха 15 дни на легло със същите симптоми, които сега са характерни за коронавируса. Почти съм убедена, че съм изкарала тази зараза, но се възстанових и сега съм добре“, сподели пред „България Днес” Катето Евро.

Тогава още никой у нас не е и подозирал каква епидемия ще връхлети България и света. От това пострадала и внучката на актрисата.

„Заразих малкото момиченце на сина ми. Тя също се разболя, но след това оздравя. Дано не се повтаря никога повече и по-скоро тази пандемия да отшуми и да забравим за нея“, моли се звездата от „Оркестър без име”.

„Нямаме представления и съм много притеснена. Дори вече съм отчаяна. И двамата със сина ми имаме кредити, а сметките вървят и не чакат. Така е всички наши сънародници. То кой няма кредит вече? Дано нещата се нормализират скоро”, казва Катето.

„Ходя само с маска до хранителния магазин и аптеката и обратно вкъщи. Попадам в рисковата група на коронавируса, на която най-тежко се отразява, но не се притеснявам толкова за мен колкото за детето и внучето” добави Катето Евро.

 


image0 (9K)