Качиха Фики на „шкафче“ за първата му роля в новия сезон на „Като две капки вода“ All Stars

Шоу, достойно за най-добрите, представиха снощи участниците в сезон 9 на „Като две капки вода“ All Stars!

„Очаквам от участниците чудеса от храброст! Те вече са минали през шоуо и вероятно ще бъдат впечатляващи. Трябва да направим шоу, което да вдигне духа на зрителите и да им вдъхне надежда, че скоро всичко ще бъде по-светло“ -, сподели продуцентът на формата Магърдич Халваджиян.

И те го направиха!

Още в първите минути в неугледно състояние – брадясал, с дълга коса и дълъг шлифер, на сцената се появи Димитър Рачков, който символично предаде щафетата на своя колега Геро. „Геро е един от най-талантливите актьори, които аз познавам, обичам и подкрепям. С вас съм и ви желая успех, колеги!“, заяви култовият водещ, който загатна за свое ново приключение в телевизионния ефир от 7 март от 20:00 ч.

Миналогодишният победител – Фики Стораро, изправи на крака публиката с образа на Дони и песента „Уморени крила“.

Фики Стораро разплака зрителите на “Капките” с незабравимо шоу!

Едричкият попфолк изпълнител трябваше да изглежда елегантен и повече от слаб, какъвто е Дони и именно заради това хрумването на гримьори и сценаристи да качат едрия мъжага на нещо като шкафче, покрито с дългата му бяла риза, придаваше на образа му мистичността от текста на песента и драстично смаляваше размера на тялото му. За интерпретацията на фалциращия глас на Дони какво да кажем? – перфектна имитация! Беше включено мляскането на дъвка, характерно за Дони от онези години.

А Къци Вапцаров влезе в ролята на вокала на Rammstein – Тил Линдеман, сред отломки от автомобили и пламъци.

С първи двоен образ за сезона се яви Милица Гладнишка. Дуетът на Барбара Стрейзънд и Луис Армстронг придоби автентично звучене, благодарение на гласа на джаз дивата, а това спечели и одобрението на журито.

Рафи на свой ред оглави рок титаните Kiss, а Поли Генова влезе с парчето Stupid Love в ролята на Лейди Гага с присъщото ѝ умение да създаде истинско шоу. „Човек не може да предвиди колко силно ще тупти сърцето му от вълнение!“, сподели певицата, завръщайки се на тази позната сцена.

„Обичам интелекта и чувството ти за самоирония!“, коментира Хилда изпълнението на краля на фолка Азис. С чувство за хумор той сподели, че подсакчането на сцената се е оказало за него най-голямото предизвикателство от образа на Джоуи Темпест от Europe.

С осанката на Бони Тайлър, дрезгав глас и замечтан поглед Михаела Маринова обра овациите и на свой ред вдигна публиката на крака.

Ромската перла Софи Маринова се преобрази в индийската певица и актриса Ашвария Рай. А за изпълнението ѝ Хилда Казасян възкликна: „Ти си едно истинско съкровище!“

Следващата седмица Къци ще рапира като Ицо Хазарта, а AZIS ще влезе в ролята на своята колежка Елвира Георгиева. Милица Гладнишка ще скочи право в 90-те с 2 Unlimited, а Рафи ще изпълни една от най-съблазнителните песни на Бритни Спиърс. Поли Генова ще трябва да избере едната половина на дует Ритон, а Софи Маринова отново ще има среща с рок музиката като Дейвид Лий, а Михаела Маринова ще вземе малко от емоциите на Веско Маринов. Победителят за вечерта Фики ще влезе в ролята на Шърли Беси.


image0 (9K)