Любопитно

Кая от „Откраднат живот” изживяла любов като на героинята си в сериала

Първата целувка на Неда Спасова, която играе медицинската сестра Кая Райкова в сериала „Откраднат живот”, била с момиче. Това призна самата тя при скорошна своя медийна изява. Тогава чаровната актриса била на 14 години и тъкмо си хванала гадже. Работата била, че никога преди това не била целувала момче.

Притеснена, Неда потърсила помощ от най-добрата си приятелка, която е малко по-голяма. „Отидох при нея и я помолих: „Моля те целувай се с мен, защото ме е срам да се целувам с първото ми гадже”, споделя актрисата. Красавицата не за първи път изпада в откровения. През пролетта, покрай сериала „Откраднат живот”, Неда призна, че преди време е имала любов като тази на героинята си Кая Райкова. Признанието й бе по повод заплитането на сюжета на сериала около връзката на красивата Кая с д-р Карагьозов (в ролята е Владо Карамазов) и симпатиите му към героинята на Яна Титова.

„До някаква степен я разбирам. И аз съм постъпвала по подобен начин, но преди доста време. Сега не бих постъпила може би по такъв начин, защото съм станала малко по-голям егоист. Но това ми се е случвало наистина в една такава връзка преди доста време. Бях много по-малка, много по-незряла. По някакъв начин любовта към човека, с когото съм била, е надделявала над всичко останало. И това глупавото клише: „Ако обичаш нещо, пусни го. Ако то се върне, значи то те обича”, в такъв аспект при Кая много действа. Съответно и при мен, преди няколко години”, сподели актрисата, без да влиза в подробности.

Младата актриса е само на 28 години, но в любовта е станала по-мъдра. „Мисля, че съм получила уроци, които са ми за цял живот. На финала след такива емоционални връзки, взаимоотношения, когато те е боляло, било ти е кофти, неприятно, обаче някак си, тръгваш си по-щастлив от цялото това нещо, защото си станал по-мъдър, малко по-загрижен за себе си, малко по-обичащ себе си. Защото важно е да обичаме себе си, за да могат и другите да ни обичат”, споделя тя.

Неда е признавала още, че се е случвало след разочарование да се страхува да се влюби. Хубавото е, че любовта не може да се планува или предвиди. Връхлита винаги изненадващо. „Просто се случва и ти си казваш: „Това е човекът! Готова съм! Ще го направя”. Нося си поуките от предните връзки, нося си нещата, които съм научила от тях, и се опитвам да не ги повтарям. И да бъда някаква по-добра версия на себе си и по-добра версия за човека до мен”, философства тя.

Въпреки че говори открито по темата за любовта, младата актриса избягва да влиза в детайли за личния си живот. Тя не уточнява дали в момента има мъж до себе си. Неда, която се изявява и като влогър, предпочита фокусът да е върху кариерата й. А тя е доста впечатляваща.

Завършва през 2014 г. в класа на проф. Маргарита Младенова и проф. Иван Добчев в НАТФИЗ. От началото на 2018 г. е част от трупата на Театър „София”. През същата година е номинирана за „Икар” в категория „Дебют” и за „Аскеер” в за изгряваща звезда за ролята си на Варвара Петровна в „Бесове” по Достоевски. Неда е играла и на сцените на Народния театър, Младежкия театър „Николай Бинев” и „Сфумато”.

С ролята си в „Откраднат живот” Неда Спасова става доста популярна, но това не я притеснява. Напротив, радва се, че хората й харесват, правят й комплименти за представянето й в сериала и никога не отказва автографи и снимки, писа „Уикенд“.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Измамници се представиха за полицаи, взеха 30 хил. от жени

За подобно престъпление присъдата е до 6 г. затвор...

4 минути ago

Пет дни безплатно паркиране в синята зона на Пловдив

Великденската аванта се прекъсва само на 2 май...

15 минути ago

Денков: Силовите структури оглушително мълчат по случая с Нотариуса

В крайна сметка Нотариуса е бил "информатор", пише той...

18 минути ago

„Грийнпийс“: Опасен газов проект в Румъния застрашава Черно море

Във водите на Черно море ще бъдат изхвърлени над 5 млн. м3 отпадъчни води...

24 минути ago

Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политически страсти

Кабинетът ще си върши работата спокойно и на високи обороти, увери той...

49 минути ago
image0 (9K)