Кейт Мидълтън моли Хари и Меган да млъкнат

Гари Голдсмит, чичото на Кейт Мидълтън, избухна с пост в социалните мрежи, в който се изказва доста откритко и никак ласкаво по адрес на принц Хари и Меган Маркъл. В публикацията, която вече е изтрита, чичото на Кейт нарича Хари и Меган „мъпети“ и им казва „да млъкнат“. Той критикува херцозите на Съсекс и заявява, че „ламтят за внимание“, пише edna.bg.

„По света се случват толкова ужасни неща, а тези две марионетки продължават да ламтят за внимание. Моля ви, млъкнете, спрете да говорите за детето си, спрете да искате внимание. Хари, ти загуби нашата обич и уважение. Меган, ти много си се объркала. Сега замълчете, заети сме да спасяваме животите и икономиката си“, гласи поста на Гари. 55-годишният мъж написа публикацията след видеообръщение на Меган и Хари, в което призовават за край на расизма във Великобритания, излъчено от дома им в Санта Барбара, Калифорния.

Хари, който е шести по ред в унаследяването на трона, сподели във видеото, че чувства „пробуждане“ и до момента не е осъзнавал колко много проблеми има не само във Великобритания, но и на глобално ниво.

Двамата с Меган преживяха няколко бурни години, през които се сгодиха, ожениха, на бял свят се появи синът им Арчи и в крайна сметка решиха да се оттеглят от кралските си привилегии и задължения и заживяха в САЩ, което предизвика голям скандал в кралското семейство.

Изданието Daily Mail е потърсило Гари Голдсмит за коментар на публикацията му. Той е потвърдил, че застава зад думите си, но не може да даде интервю, тъй като в момента се намира под карантина след ваканция в Ибиса.

„Много уважавах Хари и кариерата му в армията, но сега не мога да го позная. В момента се намираме в криза, а той ни поучава за неща, които не са на дневен ред. Той абдикира и избяга от отговорност. На тях не им пука за кралското семейство“, коментира още Голдсмит.

Голдсмит, който присъства на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, допълва още: „Не мога да понеса повече от лекциите им. Не може да продадеш душата си на Netflix за 150 милиона паунда, а след това да размахваш пръст срещу родината си“.

 


image0 (9K)