Кейт почете принцеса Даяна с тоалета си в Швеция

Съпругата на принц Уилям носеше палто в червено и бяло, което напомняше на костюма Moschino, носен от Даяна през 1990 г. Катрин почете свекърва си и предната вечер, като носеше нейни бижута

[ad id=“263680″]

Вчера бе последният ден, който Катрин и Уилям прекараха в Швеция, преди да потеглят за Норвегия. Те взеха участие в събитие заедно с принцеса Виктория и принц Даниел.

Катрин за втора поредна вечер избра тоалет на бренда Erdem, като този път бе с рокля от синьо кадифе с флорални мотиви, пише Дир.бг. Ръкавите се разкрояваха тип чарлстон, а по бието и на талията роклята завършваше с едноцветни кантове. В долната част имаше воланче, с широчина около 20 см, което бе от същия едноцветен плат.

През деня Кейт бе забелязана в палто в червено и бяло, което напомняше на феновете на Даяна на костюма Moschino, носен от принцесата през 1990 г. Катрин почете свекърва си и предната вечер, тъй като носеше перлена гривна и обеци, които са били на Даяна.
[ad id=“218001″]

Любопитен факт е, че години преди Лейди Ди, нейната свекърва кралица Елизабет Втора носеше рокля със същия десен. Цветовете и материята наподобяват значително на палтото на Кейт Мидълтън.

Днес кралската двойка Уилям и Кейт заминава за Норвегия, където ще отседнат в двореца на крал Хералд и кралица Соня, а в петък летят обратно за Великобритания.

 


image0 (9K)