Кето диетата е изключително модерна

Какво представлява КЕТО диетата?

В нея всички се подлагат на ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на мазнини. По същество Кето диетата предполага хранителен режим без зърнени храни, без глутен, диета с ниско съдържание на въглехидрати и без захар. Това позволява на тялото да използва запасите от мазнини като гориво. Насърчават се добрите мазнини като зехтина, кокосовото масло и авокадото. Към днешна дата е все по-лесно да се намерят добри рецепти за Кето ястия, пише Труд.

Ако сте нови в Кето диетата, разгледайте рецепти за Кето десерти, Кето пиле, Кето хляб, гарнитури, Кето супи и рецепти за сирене с бекон. Всяка рецепта има хранителна информация, за да сте наясно точно колко мазнини, протеини, фибри и нетни въглехидрати има във всяка от тях. По този начин ще можете да изградите своя хранителен план и режим. Много от основните заместители са лесни за намиране съставки като бадемово брашно, крема сирене и масло, а захарта често се заменя с еритритол.

От яйчено руло в купа през Кето пица на тиган и лазаня в купа до хляб с ниско съдържание на въглехидрати, който можете да се използва за приготвяне на сандвичи! Съществуват десетки рецепти, идеални за вашия вкус, ако следвате Кето начин на живот. Не е нужно да се отказвате от храната и вкусовете, които обичате.

Необходимо е само настроение за експерименти.

източник www.dunavmost.com


image0 (9K)