Клептомания тресе певци и телевизионерки

Свикнали сме с идеята, че звездите трябва да бъдат пример за подражание. Това е една от причините съвсем отблизо да следим действията им, а любопитни се оказват онези, прескочили закона – кой шофирал с превишена скорост, под въздействието на алкохол и наркотици, и изобщо всяка стъпка, отвела ги в съдебната зала. Случаите са много и до един цветисти, мистерия са обаче звездните кражби.

Преди броени дни всички погледи бяха вперени в поп-фолк изпълнителя Константин, повод за което бе обирът, който сътвори заедно с брата на колегата си Борис Дали – Велислав Делибалтов, в столичен магазин. Двамата задигнаха зеленчуци, а това повдигна въпросителни – има ли други известни и какво по-точно са плячкосали. Оказа се, че историята помни не малко имена, сред тях поппевеца Васил Найденов, бившата тв водеща Албена Вулева, носителката на еротичния приз „Мис Плеймейт“ Нора Недкова и експосланичката Елена Поптодорова.

Битка

Кражбата на мъжкото дуо бе заснета и споделена в развлекателната платформа Инстаграм. Разбира се, за никого не е тайна, че от няколко месеца насам профилът на Константин e наситен с хумористично съдържание, целящо да развесели многобройните му последователи. „Хайде спри, спри, хайде“, казва Коцето, както го наричат близките му приятели и познати, след като се хваща на бас с Велислав. Момче от магазин за хранителни стоки започва да ги гони, след като двамата задигат една тиква и няколко банана – любопитно е, че дори служителят е с широка усмивка, след като разпознава звездата. Мускулестите мачовци тръгват и след няколко метра спират, за да се дадат назад с колата – не е заснето обаче дали плащат или връщат взетите продукти. „Толкова ли ви доскуча“, „Тийнейджъри“, „Държи дискотека, кара порше – краде банани за спорта“, със смях споделят и последователите.

И ако кражбата на Коцето, както го наричат в музикалния бранш, е наивна, то не така изглеждат нещата при скандалната моделка Нора Недкова, която в момента води своя тв рубрика. Тя стана за смях, след като открадна шест тениски. Драмата около кражбата се разиграваше в рамките на няколко седмици, в които Мис Плеймейт обясняваше, че е взела дрехите от столичен бранд за реклама, като договорката била да ги носи по време на престоя си в къщата на „ВИП Брадър“. Според нея тоалетите били изгубени при преместването на багажа, а според магазина – до една са били налични, просто русокосата фурия е решила да ги задържи, без да плаща. „Подобна подигравка с някой, който в случая ти е съдействал, защото никой не е имал желанието да го направи, е, меко казано, смешно. Нора, изводите си ги направихме, постъпката ти е дребнава и крайно некоректна“, гласеше част от позицията на бранда. Към нея бяха прикрепени и снимки на Нора, на които позира със „загубените дрехи“.

Съжаление

Идолът на българската поп музика Васил Найденов шокира с признание в миналото. Кеца, както наричат музикалния любимец, издаде, че е задигнал не един, а цели два кактуса от Ботаническата градина в Балчик. Успял да ги изнесе под носа на охраната и да ги превози до София. Между две участия на морето той отишъл до китното крадче, за да отпразнува рождения ден на своя импресарио. Когато влязъл в градината и видял растенията, не успял да се сдържи – две от тях привлекли вниманието му и решил да ги присъедини към голямата си колекция. “Тези неща ми създават едно спокойствие и чувство на уют, че съм си у дома. Повярвайте, че това е много важно за един изпълнител, тъй като ние обикаляме непрекъснато по участия от град на град“, коментира по темата самият певец. В този случай откровението омаловажава стореното.

Със закона се сблъска и бившият посланик Елена Поптодорова. Тя беше задържана на летище „Фредерик Шопен“ на 27 февруари 2017 г., след като беше установено, че е откраднала скъп крем от безмитния магазин на летището.

Вулева сви компоти и изтривалки

Неотдавна междусъседска война се заформи в блока на бившата водеща Албена Вулева. Съседка я погна, обвинявайки я в кражба на компоти от мазето и входни изтривалки.

Дрязгата помежду им лъсна в канала на Албена в Ютуб. Нейна позната реши да спусне завесата и да изобличи истинската същност на блондинката с хаплив език. „Ще заведа дело да знаете, ще викна съдебен спор… Пее по цяла нощ, кучета лаят – кой не я знае? Целият блок пропищя, ще заведа дело“, гласи част от историята на комшийката. Интересно е, че 44-годишната русокоска отвръща с отговор на коментарите, като пише, че изтривалките си остават за нея. Коментарът й послужи като потвърждение, че именно тя стои зад посегателството.

Осъдиха Капчикова за грабеж

През изминалия септември стана ясно, че плеймейтката Ася Капчикова е осъдена на три месеца затвор условно, с три години изпитателен срок за отнемане на мобилен телефон. Именно тя дала начало на сблъсъка между нея, адреналинката Яна и непозната рускиня – трите купонясвали до момента, в който от сметката изчезнали 100 лв. Това провокирало бившата изгора на Криско, която в изблик на ярост задигнала телефона на чужденката. Историята се разиграва през септември 2015 г. Обвинителният акт е внесен в Софийския районен съд по-късно – през януари 2017 година. След отложени заседания в началото на 2018 г. се стига до осъдителната присъда. Защитата на Капчикова иска ново разглеждане и апелативният съд го връща на Софийския градски съд. През миналия месец състав от три дами потвърждава изцяло осъдителната присъда за плеймейтката.

 


image0 (9K)