Клиенти на EVN Стара Загора обсъдиха потреблението на ток през тежката зима

На 11 февруари в  Стара Загора се проведе осмата поред среща на Клиентски съвет към EVN България. Това беше четвърто заседание за настоящия състав на Клиентски съвет. На срещата в Стара Загора бяха обсъдени актуални теми свързани с факторите, влияещи на консумацията на електричество в домакинството през зимата.

Всички участници в Клиентския съвет се обединиха около становището, че е важно всеки клиент да следи своето потребление през зимния сезон. Трябва също да се обръща и внимание на мерките, които могат да се предприемат за енергийна и рационално използване на електроенергията в дома. Много важно е за всеки клиент на дружеството е да обърне внимание и на факторите, които оказват влияние на неговата консумация – индивидуален режим на потребление при ниски температури, дали се използва електроенергия за отопление и топла вода и други. Общото мнение на участниците е, че колкото по-разумна е консумацията на електроенергия, толкова по разумни ще са и направените разходи.
Инициативата Клиентски съвет се състои в срещи между битови клиенти на EVN България и представители на дружеството. Дискутират се различни теми, свързани с дейността на EVN България и се изработват различни предложения и препоръки, които биха били полезни за усъвършенстване на предоставяните от дружеството услуги. Клиентският съвет има консултативна роля за дейността на дружествата в групата EVN България, които подлежат на стриктни регулативни норми съгласно българското законодателство.

Arhiv

Recent Posts

Кирчо, тази песен ще ни надживее!, казал Иван Андонов на Маричков

Във филма "Вчера" клетвата не я пеят "Щурците"...

45 минути ago

Градският транспорт като алтернатива за евтино и бързо придвижване

Според Калоян Карамитов е трябвало хората да бъдат по-добре запознати с новите предложения...

53 минути ago

Кои са „бившите хора“ от времето на комунизма в България

Може ли човек да бъде убит, защото носи очила? А защото знае чужди езици? Или…

55 минути ago

„Европа танцува“ с послание за чиста природа

Организира се с подкрепата на Столична община...

един час ago
image0 (9K)