Кметицата на Каварна: „Увреждане на общинско имущество“ били автографите на рок- звезди от цял свят

„Увреждане на общинско имущество“ били автографите на световните рок звезди върху автомобила на Община Каварна, заяви кметът на града, Нина Ставрева по бТВ. Разговорът беше за заличаването на рок- столицата на България, Каварна като такава.

„Не мисля, че служебният общински автомобил е най-подходящият обект за полагането на подписите на великите рок имена, които са били гости на България”, коментира още тя .

Колата е купена за 84 хил. лева, а върху нея има автографи на световни имена като Алис Купър, Кай Хансен и банди като Deep Purple, Accept, Dimmu Borgir, Scorpions и още много. Общината ще я продаде за 30 хил. лева. Ставрева се надява автомобилът да отиде при ценител.

По телефона се включи и кметълът Цонко Цонев, който каза, че се „чувства като същински Лорд Волдеморт, който унищожава общинско имущество“. Цонев обясни, че автомобилът е използван само по предназначение и припомни, че с него са превозвани световни музикални легенди като Алис Купър и Емир Кустурица.

„Щом това се тълкува като увреждане, значи ние сме увредени”, отсече бившият кмет.
Ставрева демонстрира, че иска да се отърве и от рок фестивала, станал традиционен за града. Тази година в Каварна няма да има фест, кметицата изтъкна, че не е успяла да се свърже с промоутъри, които да го организират, а и Общината нямала финансов ресурс за това.

Източник: offnews.bg

Одобрявате ли действията на кметицата на Каварна ?

[ad id=“222944″]


image0 (9K)