Кметът Живко Тодоров разпореди спешни мерки за подобряване на административните услуги в Община Стара Загора

Кметът Живко Тодоров разпореди спешни мерки за подобряване на административните услуги в Община Стара Загора
Със заповед на кмета Живко Тодоров до края на ноември ръководителите на всички структурни звена на Общинска администрация Стара Загора ще извършат преглед и анализ на всички предоставяни административни услуги.
Целта е тяхното усъвършенстване, облекчаване на документооборота, съкращаване на сроковете за предоставяне на административни услуги и повишаване удовлетвореността на гражданите и организациите.

[ad id=“255238″]
Ще бъде извършен анализ на приложимата нормативна уредба на административните услуги и процедури, режимите и съществуващите работни процеси, с цел коригиращи действия във връзка с несъответствията и измененията в нормативните документи, касаещи дейността на съответното структурно звено.
Ако при извършването на прегледа на административните услуги се установи, че за извършването на съответната услуга са необходими документи, които се издават от Общинска администрация Стара Загора, те ще се изискват и прилагат по служебен път към заявлението от съответното структурно звено, отговорно за нейното извършване.

[ad id=“225664″]
По служебен път към заявлението за извършване на услуга от съответното структурно звено, ще се прилагат и документи, част от публичните регистри.


image0 (9K)