Кога се явяват пророческите сънища

В нощта на четвъртък срещу петък може да се явят пророчески сънища. Това се отнася за хора, които имат проблеми в личния живот.
На сънищата в неделя срещу понеделник не бива да се вярва. Те може да бъдат неприятни, просто защото идва началото на новата седмица, но няма лоши предсказания в тях.
На това, което сме сънували през нощта във вторник срещу сряда също не трябва да се обръща внимание.
Случващото се насън в сряда срещу четвъртък е знак за подобряване на финансовото състояние. А сънищата от събота срещу неделя се сбъдват в следващите 24 часа.

Истински пророческите сънища се случват в нощта на понеделник срещу вторник, а така също и в петък срещу събота. В тях може да бъде разпознато бъдещето на спящия и близките му, твърди Nation News, цитирани от bgnow.eu
Това се случва, защото когато хората спят, техният мозък обработва видяното и премисленото през деня. Именно по време на съня човек може да намери отговора на въпроса какво толкова много го терзае.
А сънищата, свързани с липса на зъб, вадене на зъби, винаги предвещават край, смърт на близък или не чак толкова значим за нас човек или животно.

Изпитването на болка на сън подсказва, че загубата ще е свързана с непрежалима личност, а ако липсва такава – тя ще е на далечен познат.
Ако сънувате червен цвят това предсказва, че сънят ще се изпълни скоро. Не е хубаво да се сънувате в бяла булчинска рокля – това предвещава болест.


image0 (9K)