Кои са топ съветите за купуване на дрехи по Интернет?

Отзивите на клиентите са изключително ценна информация, когато искате да пазарувате по Интернет.

За да си спестите времето и проблемите от връщане или други неприятни изненади, вижте тези бързи съвети за онлайн пазаруване на дрехи.

Размери

Всички знаем, че размерите варират в зависимост от марката и от партидата, в която са произведени продуктите. Това лесно се вижда на живо в магазина, но при онлайн пазаруването нямате този лукс. Затова ще трябва да извадите шивашкия метър и да вземете под внимание бюста, талията, бедрата и другите необходими размери.

Проверка в таблиците с размери

Преди да преминете до плашане или поръчка, вижте дали вашите мерки съвпадат с таблицата с размери на сайта, за да определите какво всъщност трябва да поръчате.

Друго нещо, което може да искате да проучите, е размерът, който носи моделът на снимката. Нейната или неговата височина понякога може да ви даде представа колко всъщност е дълъг или къс даден артикул.

Прочетете отзивите за сайта

Отзивите на клиентите са изключително ценна информация, тъй като те ви дават реална представа за покупката, която обмисляте. Проверете за коментари, отнасящи се до размера, пригодността и качеството на материала, за да получите по-добра представа дали елементът отговаря на описанието.

Въпреки че дрехата може да изглежда точно като на снимката, може да се окаже стегната в бюста и неловко разхлабена в бедрата. Имайте предвид всички тези неща.

Научете повече за материалите

Усещането за даден материал е също толкова важно, колкото и размерът. Няма нищо по-лошо от това най-накрая да получите рокля, която сте гледали от месеци, само за да откриете, че материята дразни кожата ви.

Тъй като не можете да докоснете тъканта и често не можете да различите каква е текстурата на даден артикул само като погледнете снимката, добра идея е да се запознаете със съдържанието на тъканта. Отворете и гардероба си и намерете дрехи, които обичате най-много, както и всичко, от което ви е сърбящо. Отбележете материалите, които харесвате и не харесвате, и ги използвайте като отправна точка при пазаруването онлайн. Ако знаете, че мразите полиестера, просто не го поръчвайте!

Винаги проверявайте политиката за връщане

Дори да сте изпълнили всички горепосочени стъпки, от време на време може да се случи и някое разочарование. Бъдете подготвени и се запознайте с правилата за връщане, преди да поръчате.


image0 (9K)