Кой е любимият ви цвят според зодията

[ad id=“225664″]

Всеки човек си има един или няколко любими цветове, вижте дали това важи и във вашия случай:

Овен (21 март – 19 април): оранжево

Хората от този знак са уверени ентусиасти, които винаги са в кураж. Затова на тях им допада оранжевото. Този цвят е синоним на енергия и на умението да се поема риск.

Телец (20 април – 20 май): зелено

[ad id=“236993″]

Телците са упорити и постоянни. Те се посвещават на своите цели и никога не се предават или отказват, тъй като са търпеливи и притежават вътрешна устойчивост. Те често обожават зеления цвят, който е символ на растежа и напредъка в живота.

Близнаци (21 май – 20 юни): сиво

Близнаците притежават двойствена личност. Те са любопитни, любознателни, но и доста нерешителни. Ето защо те са привлечени от сивото. Това е цветът на компромиса. При него черното и бялото се размиват в много нюанси, точно като личността на представителя на тази зодия.

Рак (21 юни – 22 юли): кафяво

Хората от този зодиакален знак изглеждат твърди, но имат чувствителна душа. Те са много мнителни и предпазливи. Биха направили всичко, за да защитят себе си и близките си от опасностите на външния свят. Те харесват кафявото, символ на стабилност, благополучие и защита.

[ad id=“263680″]

Лъв (23 юли – 22 август): жълто

Вие сте топла, горда и привлекателна личност. Хората често искат да бъдат огрени от вашата вътрешна светлина. Ето защо любимият ви цвят често се оказва жълтият. Той е ярък, забавен и се асоциира със щастието и високото самочувствие.

Дева (23 август – 22 септември): бяло

Девите се стремят към съвършенство. Те винаги се стремят всичко в живота им да бъде с невероятно висок стандарт. За тях провалът не е опция. Ето защо те често се оказват привлечени към белия цвят. Той е чист и съвършен като една истинска Дева.

Везни (23 септември – 22 октомври): синьо

Везните са справедливи, умерени и балансирани хора. Те са склонни да потушат всеки скандал в името на общия мир. Поради това те често ценят най-много светлосиния цвят. Синевата обикновено е синоним на спокойствието.

[ad id=“218001″]

Скорпион (23 октомври – 21 ноември): червено

Хората от този зодиакален знак са страстни, откровени и смели. Те хем мразят тайните, хем са малко загадъчни за околните. Може би затова любимият им цвят е червеният. Това е един жив, дълбок цвят, синоним на страст и дълбочина.

Стрелец (22 ноември – 21 декември): лилаво

Стрелците обичат приключенията като винаги следват сърцето си. Те обичат промените и винаги са отворени за изучаването на нови неща. Те имат философски начин на мислене и затова харесват лилавия цвят, който се свързва с просветлението.

Козирог (22 декември – 19 януари): черно

Хората от тази зодия работят много, за да постигнат мечтите си. Те планират всичко и постоянно се стремят да осигурят по-добър живот за себе си и близките си. Те се чувстват най-силни, когато се уповават на скромния, но елегантен черен цвят. Той им дава вътрешна сила.

[ad id=“225664″]

Водолей (20 януари – 18 февруари): тюркоаз

Тези хора са склонни да се превръщат във вдъхновение за околните, заради нестандартния си начин на мислене и творческия си потенциал. Те са единствени по рода си и затова харесват цвета тюркоаз, който е уникален, свеж и магнетичен.

Риби (19 февруари – 20 март): розово

Рибите са състрадателни, любвеобилни, сладки и приятелски настроени. Те не биха навредили и на муха. Ето защо те често са привлечени към розовия цвят. Той е мек и нежен, точно като тях. Освен това е цветът на любовта./Източник: tialoto.bg


image0 (9K)